Stars

Najljepša Korejka koju smo vidjeli i zaštitno lice Louis Vuittona, što je još Sae-Byeok iz "Igre lignje"?

  • Netflixova hit serija "Igra lignje" preko noći je zaludila gledatelje diljem svijeta, a njezini su glumci postali zvijezde 
  • Malo kome za oko nije zapela prekrasna južnokorejska glumica, koja je u pretežito muškoj postavi utjelovila lik odlučne Sae Byeok
  • Premda je ovo njezina prva glumačka uloga ne može se poreći da je HoYeon Jung izrazito talentirana, a manekensku karijeru je već prije izgradila 

Nakon što je serija izašla sredinom rujna, "Igra lignje" je preko noći postala senzacija. U seriji 456 natjecatelja ima zadatak pobijediti u popularnim dječjim igrama, ali ako ne uspiju, ubijaju ih. Jedna od natjecateljica i dva glavna ženska lika jest i mlada Sae Byeok koju je utjelovila glumica HoYeon Jung. Svi su zamijetili njezinu ljepotu, i ubrzo je cijeli svijet zanimalo tko je mlada južnokorejska glumica. Zvijezda serije "Igra lignje" HoYeon Jung već je bila slavna osoba u Koreji prije nego što ju je nova Netflixova serija pretvorila u svjetsku ikonu.

Glumica, koja je postala miljenica gledatelja kao Sae Byeok bila je supermodel prije nego što je postala glumica.  Zapravo, ovo je njezina prva glumačka uloga. Kaže da ju je stagnacija manekenske karijere inspirirala da se bavi glumom. Sae Byeok je u seriji mlada žena koja je pobjegla iz Sjeverne Koreje u susjednu Južnu s mlađim bratom koji je u domu za nezbrinutu djecu. Njezin cilj, kao i cilj ostalih 455 igrača, je proći svaku od šest smrtonosnih igara kako bi osvojila oko 250 milijuna kuna i spasila obitelj. 

Možda vas zanima 5 teorija obožavatelja koje će potpuno promijeniti način na koji gledaš seriju „Igra lignje“ Rubrika Life&style Life&style

"Kad sam sama putovala avionima i boravila u hotelima, većinu sam dana provodila samo gledajući filmove", rekla je za Vogue. "Sve sam više razmišljala o sebi i svom položaju u čovječanstvu općenito. Tko sam ja bila? Što znači biti čovjek? Potreba da odgovorim na ta pitanja bila je ono što me dovelo do glume", ispričala je 27-godišnja glumica i model za modni magazin.

Međutim, nije nužno bila sigurna u talent, iako smoga ga svi sada jasno vidjeli. Zašto je redatelj serije Hwang Dong-hyuk odabrao upravo nju, djevojku bez iskustva? Rekao joj je da je već savršena kao Sae Byeok, sama po sebi. "Ta jedna fraza natjerala me na pomisao da bih, čak i ako nisam tako glumački nadarena, mogla glumiti. No plašila sam se da zbog nervoze i nelagode neću moći ono što inače mogu. No, od nekog trenutka nadalje, nisam osjećala nelagodu, mogla sam se usredotočiti i dati sve od sebe."

Srce ove lijepe djevojke osvojio je južnokorejski glumac Lee Dong s kojim je u sretnoj vezi 2016. Jednom prilikom rekla je da je Lee "jako ponosan na njezin uspjeh u seriji " i opisala ga kao "dobrog prijatelja i dobru osobu". Dodala je: "On me jako razveseli, a i brine za mene. Nekako je poput oca."

Jung je kao menekenka radila za brendove poput Chanela i Bottege Venete. A ranije ovog tjedna Louis Vuitton imenovao ju je svojom najnovijom (i onoj o kojoj se vjerojatno najviše govori) ambasadoricom brenda Velika časti i vrlo važan angažman za njezinu daljnju karijeru, ma u kojem smjeru krenula, glumačkom ili manekenskom. Zapravo, mislimo da HoYeon Jung može oboje. I sama tako kaže: o tome kojoj vrsti poslova planira dati prioritet, Jung bi radije prihvatila stvari onako kako dolaze.

Jung je kao menekenka radila za brendove poput Chanela i Bottege Venete. A ranije ovog tjedna Louis Vuitton imenovao ju je svojom najnovijom (i onoj o kojoj se vjerojatno najviše govori) ambasadoricom brenda Velika časti i vrlo važan angažman za njezinu daljnju karijeru, ma u kojem smjeru krenula, glumačkom ili manekenskom. Zapravo, mislimo da HoYeon Jung može oboje. I sama tako kaže: o tome kojoj vrsti poslova planira dati prioritet, Jung bi radije prihvatila stvari onako kako dolaze.

"Trenutno nemam planove. Dobivam toliko ljubavi i podrške, a ponuda ima mnogo, ali samo želim raditi s ljudima u koje vjerujem i u čijoj se blizini ugodno osjećam" , rekla je za Time. "Uvijek pokušavam ići korak po korak i nisam osoba koja ima velik cilj. Stoga mi je trenutno plan slijediti ono što se događa i dati sve od sebe na svakom koraku. Vjerujem da će s vremenom doći dan kada će ljudi imati svoje definicije Jung Ho-yeona kao glumice."

Sqiud game - serija Igra lignje Možda vas zanima 7 činjenica o megapopularnoj Netflixovoj seriji ''Igra lignje'' koje vjerojatno nisi znala Rubrika Life&style Life&style

Netflixova serija mnoge je gledatelje vratila u djetinjstvo, podsjećajući ih na igre koje su nekad igrali - što je donijelo veliki doprinos uspjehu "Igre lignje". Dok se neizostavni razgovor o bizarnoj seriji nastavlja internetom, pojavio se i novi format memova. Šaljivčine inspirirane HoYeonovinim intervjuom za Vogue stvorile su lažne citate zbog kojih su neki povjerovali da je glumica obožavatelj popularne FPS igre Riot Games Valorant, kao i raznih Twitch streamera.

Lažni citati naveli su gaming zajednicu da pomisle kako je korejska glumica obožavateljica njihovih omiljenih igara, a memovi su se proširili internetom brzinom munje. Velika većina društvenih medija nije ni oklijevala povjerovati u lažne citate, ali ima dosta onih koji su shvatili šalu. Kao što su nam roditelji vjerojatno govorili - ne treba vjerovati svemu što vidimo na internetu.

Photo: Instagram@transcendance.tattoo

Komentari 0