Stars

Najkraći brak: tko su hollywoodski rekorderi?

Za mnoge celebrity parove ne vrijedi „dok nas smrt ne rastavi!“, ali ovi su nadmašili ostale po brzini kojom su se razveli

Oni su požurili s rastavom, baš kao i s vjenčanjem, najčešće to ide tako. Što misliš, tko je apsolutni rekorder u najkraćem trajanju braka?

Britney Spears i Jason Alexander

Ups, Britney! Brak sa srednjoškolskom ljubavi Jasonom Alexandrom je trajao samo 55 sati, nakon vjenčanja nabrzaka u Las Vegasu.

 | Autor: Splash news Splash news

Carmen Electra i Dennis Rodman

Carmen Electra i Dennis Rodman su se vjenčali opijeni svojom ljubavlju ( i pokojim pićem ). Devet dana kasnije je Rodman zatražio poništenje braka.

 | Autor: Splash news Splash news

Eddie Murphy i Tracey Edmonds

Eddie Murphy i glumica Tracey Edmonds su 2 tjedna bili u braku. Njihova sreća je kratko trajala te je na kraju brak proglašen nevaljanim.

 | Autor:

 

Drew Barrymore i Jeremy Thomas

Lijepa glumica je u svom prvom braku bila s britanskim barmenom Jeremyjem Thomasom. 6 tjedana je trajao sretan brak, zatim je uslijedio razvod.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Pamela Anderson i Rick Salomon

Pamela Anderson je imala 4 supruga. Najkraći brak bio je s Rickom Salomonom. Trajao je svega dva mjeseca te je brak na kraju bio poništen. No, glumica i američki igrač pokera su se ponovno vjenčali 2014., ali ni drugi brak nije dugo potrajao.

 | Autor: Splash news Splash news

Nicolas Cage i Lisa-Marie Presley

Rečeno je, da je brak s Lisom Marie Presley za velikog fana njezinog oca Nicolasa Cagea bio samo trofej u sjećanje na kralja rock’ n’ rolla. Kćer Elvisa i glumac su bili samo 4 mjeseca u braku.

 | Autor: Splash news Splash news

Jennifer Lopez i Chris Judd

JLo i plesač su se voljeli još 9 mjeseci nakon vjenčanja, nakon toga je uslijedila rastava. No, glumica i pjevačica je također imala i kraći brak s kubanskim konobarom Ojanijem Noom, ali je taj čak potrajao 2 mjeseca dulje nego s Juddom.

 | Autor: Splash news Splash news

Peaches Geldof i Max Drummey

Sa slatkih 19 godina se Peaches Geldof udala za glazbenika Maxa Drummeya, iako su se znali samo četiri tjedna. Toliko dugo je i trajao sam brak. Nakon samo četiri tjedna, su oboje podnijeli zahtjev za razvod.

 | Autor: Splash news Splash news

Katie Price i Alex Reid

Katie Price i Alex Reid su se vjenčali u Las Vegasu, no njihov brak je najduži na ovoj listi – rastali su se tek nakon godinu dana.

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Photo: @splashnews.com

Komentari 0