Stars

Na koga nas je podsjetio ovaj outfit Maje Šuput? Oh, sjetili smo se!

Izgleda da smo shvatile gdje je Maja jučer pronašla inspiraciju jer sličnost je baš frapantna

Maja Šuput jedno je od onih estradnih lica čijim se kombinacijama uvijek veselimo jer ako je istina da je moda odraz karaktera, Maja Šuput toga se drži doslovno. Njene modne kombinacije u potpunoj su harmoniji s njenim karakterom - nepredvidljive, vesele, dinamične i zabavne. U boljim i u gorim danima, s Majom se definitivno nikada nitko ne dosađuje. Tako je bilo i s kombinacijom koju je Maja nosila u najnovijoj emisiji Supertalenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Princess mood 🙋‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja se odlučila za dugu haljinu tamnoplave boje i kraljevskog sjaja, a kombinaciju dodatno upotpunila visokim crnim rukavicama i raskošnom ogrlicom.  Kosu je podignula u moderni ''visoki rep'' u stilu J.Lo, a stvar je začinila smokey eyesom u skladu s bojom haljine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica je igrala na kartu ozbiljnog glamura i definitivno su sve oči bile uperene samo u nju. Zapitali smo se gdje li je samo pronašla inspiraciju? Ako malo bolje promotriš, zaključit ćeš i sama, ali evo naše male pretpostavke...  | Autor: miss7/pinterest miss7/pinterest Mislimo da je Maju mogao nadahnuti popularni lik Jessice Rabbit. Tu su rukavice, haljina u maniri prave dive, bujna kosa i natruhe ljubičaste boje u haljini i makeupu. Imamo sve elemente. I moramo priznati da nam Maja ipak puno bolje izgleda!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kellyhill

    the princess and the frog :)
  • Tomislav2

    Mene je podsjetilo na dvije članova Trixica: Icy i Darcy