Stars

Na bajkovitoj ceremoniji uz more, vjenčali su se Nika Perenčević i Emil Tedeschi. Mladenka je zablistala u bijeloj čipki

  • Danas su se u hotelu Bellevue na Malom Lošinju vjenčali Emil Tedeschi mlađi i Nika Perenčević
  • Slavlje je jučer počelo zabavom u stilu James Bonda, a trajat će do nedjelje
  • Uzvanike zabavljaju velika glazbena imena kao što su Gibonni, Massimo i Tony Cetinski

Već neko vrijeme se u gradskim kuloarima šuškalo o vjenčanju Emila Tedeschija mlađeg (23) i 17 godina starije Nike Perenčević. Ovog vikenda ljubavna priča ovog para okrunjena je glamuroznim vjenčanjem. Par drži do privatnosti pa se tako samo znalo da će ceremonija biti održana uz more u hotelu Bellevue na Malom Lošinju, koji je u suvlasništvu Nikinog oca, Mihajla. 

 | Autor: miss7/Goran Kovačić/PIXSELL miss7/Goran Kovačić/PIXSELL

Zabava poslije vjenčanja održava se u hotelu koji je cijeli vikend zatvoren za javnost kao i šetnica oko hotela, a sve je pod budnim okom zaštitara, prenosi 24 sata. Dodaje kako ni uzvanici ne smiju objavljivati fotografije kako bi cjelokupno vjenčanje prošlo što privatnije. 

 | Autor: Goran Kovačić/PIXSELL Goran Kovačić/PIXSELL

Story.hr piše kako je mladoženja za kuma izabrao prijatelja Darena Pučara, a Niki je kuma bliska prijateljica Iva Čović Rogić, a ostali uzvanici su redom pripadnici kreme društvenog i javnog života Hrvatske. Slavlje je počelo jučer, u petak, velikom zabavom u James Bond stilu, a trajat će sve do nedjelje. Neki od izvođača koji će zabavljati uzvanike su Massimo, Gibonni te Tony Cetinski.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL Emil Tedeschi mlađi u narančastoj majici s ocem, Emilom na košarkaškoj utakmici

Podsjetimo, Emil Tedeschi mlađi, sin je sin 51-godišnjeg vlasnika Atlantic grupe, Emila Tedeschija i 53-godišnje arhitektice Maje te unuk umirovljene sutkinje Đurđice. Prije veze s Nikom, Emil je bio u dugogodišnjoj vezi s Lanom Jurčević, kćerkom nogometnog trenera Nikole Jurčevića. O Niki se ne zna puno osim da iza sebe ima jedan brak u kojem je dobila troje djece. Njezin otac, Mihajlo Perenčević, tajanstveni je tajkun koji je svoj posao razgranao iz Rusije, preko Londona pa sve do Los Angelesa gdje Nikina majka Sonja ima lanac restorana, Dan Tana's u kojem redovito dolaze svjetske zvijezde poput Kim Kardashian, Georgea Clooneyja i brojnih drugih. 
 

Photo: Goran Kovačić/PIXSELL

Komentari 0