Stars

Možeš li vjerovati da je već odrasla?

Mia Negovetić jučer je nastupila na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku

Prošle su tri godine otkad je tada 13-godišnja Mia Negovetić zapalila svijet svojom obradom Beyoncéine pjesme "Listen", a nakon jučerašnjeg nastupa na festivalu šansone u Šibeniku možemo se samo pitati: "Kako je tako brzo odrasla?!". Mlada Riječanka je zahvaljujući svojem talentu dospjela i u američki televizijski show Little Big Shots, nakon čega je odradila i dojmljive nastupe u našoj zemlji. No, nakon što je odradila svoj posao u žiriju treće sezone 'Zvjezdica', 16-godišnja Mia je stavila školu u prvi plan pa smo je nakratko ispustili iz vida. 

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Sve do jučer, kada nismo mogli ne primijetiti koliko se Mia promijenila i gotovo preko noći iz preslatke djevojčice pretvorila u mladu damu. Na festivalu je Mia izvela pjesmu "Mali dio neba", nakon koje je uvjerljivo proglašena Najboljom debitanticom festivala, te osvojila drugo mjesto prema izboru publike.

 | Autor: Duško Jaramaz/PIXSELL Duško Jaramaz/PIXSELL

Mia je zadržala prirodnu boju kose koja je sada još duža, bujnija i sjajnija, kolekciji naočala je dodala još nekoliko novih četvrtastih modela, a i stil joj je postao prilično damski - viđamo je u veselim cvjetnim haljinicama, a počela je nositi i štikle.
Predivna mlada dama koja i dalje svojim anđeoskim glasom osvaja publiku. 

Photo: Duško Jaramaz/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Sada je ona prava ženskica i mogla bi za svoje fanove selfati nešto u badiću ili u gaćicama !!..