Stars

Morate vidjeti haljinu kojom je Severina zapalila Las Vegas

Za koncert u Las Vegasu, naša je poznata pjevačica odabrala haljinu s domaćim potpisom, a izgleda kao prava Hollywoodska diva!

Kao i na svakom njenom koncertu, Severina je još jednom sve prisutne ostavila bez daha svojim modnim odabirom. U super glamuroznoj haljini Matije Vuice, Seve je po prvi puta održala spektakularan koncertu u luksuznom resortu The Cosmopolitan u Las Vegasu. 

Vjerna svom scenskom modnom izričaju, ni na američkom tlu nije razočarala i pojavila se u izdanju dostojnom prave hollywoodske zvijezde. 

 Iako se još uvijek šuška o njenoj trudnoći, nama Seve izgleda bolje nego ikad. Je li posrijedi trudnički sjaj ili jednostavno sreća zbog ovog fantastičnog uspjeha, izgleda da će vrijeme pokazati...

 Seve je osim ove glamurozne toalete, promijenila čak nekoliko outfita tijekom večeri, koje je posebno za ovu priliku kreirala naša dizajnerica Matija Vuica, a Instagram su preplavile fotografije iz backstagea s fanovima.

 

Seve!! #volimstosevolimo @severina amazing show ❤

Objavu dijeli Kristina Bačelić (@kik31)

Naša splitska voditeljica Petra Nižetić također je bila na Severininom koncertu i sa svojim pratiteljima podijelila oduševljenje cijelom nezaboravnom večeri.

 

• op op op 💃🏽 • #severina #vegasbaby #cosmopolitanlasvegas #chelsea #lasvegas

Objavu dijeli Petra Nizetic (@modakomoda)

 

 

Photo: Instagram @severina

Komentari 0