Stars

Moraš vidjeti obrve Kim Kardashian iz '97

Svi imamo takve slike iz 90-ih, ali posebno je smiješno kad vidimo celebove u retro modnim i beauty izdanjima

S obzirom na to da smo navikli vidjeti Kim Kardashian u besprijekornim izdanjima, dobro se zabavimo svaki put kad u javnost ispliva neka slika iz njezinih dana prije slave. Pogotovo kad ti dani podrazumijevaju 90-e... Jer svima nam je jasno da je upravo to "mračno doba" mode i ljepote najčešći razlog zašto gledamo stare foto-albume. Ovoga puta prezabavna fotka Kim iz 1997. godine, stigla je upravo od njene mame, Kris Jenner!

Mama Kris podijelila je fotku na svojem Instagram profilu kojom se prisjetila lijepih sjećanja iz 90-ih, a osim nje i Kim, na fotki su i najmlađe članice Kardashian-Jenner klana, Kendall i Kylie. No, ono što je privuklo daleko najviše pažnje i komentara na ovoj fotki su - obrve!

 

#us 1997 throwback....the best memories #proudmama

Objavu dijeli Kris Jenner (@krisjenner)

Ah da, draga Kim, svi smo imali tu fazu prečupavanja jer je vladao trend tankih obrva. Sto posto i u vlastitom foto albumu možeš pronaći jedan ovakav beauty biser koji nam je u današnje vrijeme ekstra smiješan - jer smo sve opsjednute gustim, bujnim, čak i pomalo raščupanim obrvama. Čak se i sama Kim oglasila u komentarima ispod mamine fotke i zgrozila se nad vlastitim obrvama... "OMG pogledaj mi obrve...a u ovoj sam fazi i otkrila brončano sjenilo pa je sve bilo u tom tonu...", napisala je Kim ispod mamine objave.

Kardashianke i inače često dijele #tbt fotke na svojim društvenim mrežama i apsolutno svaki put nas uspiju iznova nasmijati i iznenaditi, primjerice kao kad je Kim prije nekoliko dana objavila fotku iz 2007. na kojoj ne liči na sebe...

Photo: Instagram @kimkardashian

Komentari 0