Stars

Mogu prijeći i u modele: Naši najzgodniji rukometaši

Ako ovi predstavnici Hrvatske ikada požele odustati od rukometa uvijek mogu prijeći među modele

Kao prava ženska redakcija pobjedu naših rukometaša protiv Španjolske odlučile smo proslaviti mini izborom najzgodnijih hrvatskih reprezentativaca.

Dok sportski analitičari budno prate svaki njihov korak i hvale ih zbog njihove borbenosti i odličnih rezultata, mnoge žene uzdišu zbog njihovog odličnog izgleda. Štoviše, mnoge ljubiteljice ovog sporta složit će se kako bi se naši dečki vrlo dobro snašli i u modnim kampanjama.

Zato, dok čekate iduće odmjeravanje snaga na sportskom terenu, skratite vrijeme ovom listom:

Manuel Štrlek

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Nagrada za najboljeg sportaša 2016. godine otišla je nedavno upravo u njegove ruke. Ipak, tvrdi kako nije jedino on zaslužan za taj uspjeh. Kako kaže, brak i dijete su mu itekako pomogli u karijeri, a supruga Ina najveća mu je potpora.

Filip Ivić

 

Šećerna glava (Pão de Açúcar) 🌎🇧🇷😃🌄

Fotografiju objavljuje Filip Ivić 🍀️16 (@filipivic16)

Iako je sedam godina svog života posvetio treniranju karatea, Filip je otkrio kako mu rukomet ipak više "leži". Srećom, jer je danas zauzima vrlo bitno mjesto u reprezentaciji, a kako kaže na putu prema uspjehu važnu ulogu imala je i njegova baka koja ga je uvijek, bez pogovora, vozila na treninge.

Luka Šebetić

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Na rukometnu scenu stupio je 2011. godine kada je sa svega 17 godina debitirao u Ligi prvaka. Tada su ga mnogi nazivali najvećom nadom hrvatskog rukometa, a po svemu sudeći nisu se prevarili...

Domagoj Duvnjak

 

Selfie...📷❤️ #srcemoje #ljubavmoja #uzivancija

Fotografiju objavljuje Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

U domu ovog sportaša rukomet je glavna tema. Naime, njegovi otac i majka, baš kao i sestra, bavili su se rukometom pa je nekako bilo logično da će i on nastaviti tradiciju. Najveća mu je želja proputovati cijeli svijet, a destinacija iz njegovih snova je Indija. 

Marko Kopljar

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Još jedan dvometraš u našoj reprezentaciji može se pohvaliti titulom "najboljeg sportaša u povijesti Požege". Upravo mu tako tepaju u njegovom rodnom gradu, a Kopljar kaže kako mu boravak u inozemstvu ne pada teško sve dok se ne vrati u Požegu. Tek tada ga uhvati prava nostalgija.

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0