Stars

Modne blizanke: što misliš, tko tu koga kopira?

Čak i mega poznate zvijezde imaju neku modnu inspiraciju iza sebe, a ponekad učenik i nadmaši učitelja... Da čujemo, što misliš, koja zvijezda bolje nosi koji outfit?

Kad smo jučer vidjeli fotografije naše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović u plavom kompletiću à la Jackie Kennedy, odmah smo znali da nam je ovaj look poznat... Tijekom službenog susreta s izraelskim predsjednikom Reuvenom Rivlinom, naša se predsjednica pojavila u nebesko plavoj haljini s kratkim bolerom, a gotovo identični kompletić Ralpha Laurena, prva dama Amerike Melania Trump odabrala je za inauguraciju svojeg supruga 201.7 godine. Priznajemo da nismo sigurni je li svaka sličnost sa stvarnim događajima slučajna ili možda naša predsjednica zaista traži modnu inspiraciju u gospođi Trump, ali obje dame očito jako vole plavu boju! Toliko da su obje nosile i cipele u istoj nijansi haljine.

 | Autor: Getty Images/Pixsell, Slavko Midzor Getty Images/Pixsell, Slavko Midzor Melania Trump u Ralph Lauren kompletiću na inauguraciji (siječanj 2017.) i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (srpanj 2018.)

 

Kako nas je ovaj modni dvoboj jako zabavio, bacili smo se u potragu za još nekim slavnim damama koje su se inspirirale tuđim outfitima. Ne trebamo ti ni govoriti kako je Severina jako često inspiracija drugima, ali kako se čini i sama je pronalazi u poznatim modnim blogericama. 

Prije nekoliko mjeseci pojavila se u istoj žutoj midi haljini brenda Tibi kao i poznata brazilska blogerica Camila Coelho. Štoviše, Severina je odabrala bijele cipele i nude torbu baš kao i Camila...

 | Autor: Instagram/Getty Images Instagram/Getty Images Severina ili Camila? Koja bolja nosi Tibi haljinu?

 

 

Na relaciji Rozga-Severina stalno slušamo o modnim duelima, a o ovom se možda i najviše pričalo. Praktički u isto vrijeme objavile su fotografije sa snimanja spotova za svoje nove pjesme. U Severininom slučaju radilo se o pjesmi Alcatraz, a Jelena Rozga snimala je spot za pjesmu Okus mentola. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric I Severina i Jelena Rozga odabrale su jako slične lookove za snimanje spota...

 

 

Modni dvoboj dogodio se i između naših dviju glazbenih diva: Nine Badrić i Maje Šuput! Iako im se stilovi prilično razlikuju, ipak su se pojavile u jako sličnim haljinama i pitamo se koja je kojoj ovdje bila inspiracija?

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Maja Šuput vs. Nina Badrić

 

 

O novom spotu Franke Batelić (pardon Ćorluke!) već smo ranije pisali. Naša mlada pjevačica neodoljivo podsjeća na kolumbijsku pjevačicu Shakiru i to ne samo zbog činjenice da su obje WAGS-ice. Naime, Franka je izgleda bila jako inspirirana Shakirinim pokretima i izgledom jer praktički izgledaju identično...

 | Autor: arhiva arhiva Shakira i Franka prilično sliče...

 

 

Josipa Perišić, supruga našeg nogometnog reprezentativca, ovog se vikenda pojavila na vjenčanju Ćorluka u divnoj crvenoj haljini, ali vjerovali ili ne, nije prva slavna Hrvatica koja ju je isfurala. Međutim, istu haljinu brenda Solace London naša je pjevačica Nina Badrić nosila prije čak dvije godine!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Nina i Josipa u istim haljinama!

 

Photo: Getty Images

Komentari 0