Stars

Modna buntovnica slavi rođendan: Stvari koje niste znali o Cari Delevingne

U modnom svijetu vlada pravi kaos kada je u pitanju Cara Delevingne, a dizajneri se bore da upravo ona nosi njihove revije.

Jedna od najutjecajnijih 'it' djevojaka današnjice, Cara Delevingne, slavi 24 rođendan. Unatoč toj skromnoj brojci, Cara je već ostavila neizbrisiv trag na svjetskim modnim pistama. 

Upravo je ona zaslužila status top modela za kojeg se dizajneri bore kako bi nosila upravo njihove revije. Chanel, Moschino i Burberry samo su neka od imena koja se nalaze na dugačkom popisu modnih suradnji zahvaljujući kojima njezino lice poznaje cijeli svijet.

Tijekom prošle godine stala je uz bok velikih filmskih imena, poput Willa Smitha i Bena Afflecka, te se okušala i u glumačkim vodama odigravši ulogu u filmu 'Odred otpisanih'.

 

❤️

Fotografiju objavljuje Cara Delevingne (@caradelevingne)

No, nedavno je priznala kako bi se voljela baviti i pjevanjem.

Ipak, postoji 8 stvari koje vjerojatno niste znali o Delevingne:

1. Da joj je moda u krvi dokazuje i njezina sestra Poppy koja također uspješno kroči modnim svijetom. Treća sestra obitelji Delevingne, Chloe, je znanstvenica biomedicine.

2. S 20 godina je otkrila svoju biseksualnost kad se prvi put zaljubila u djevojku.

3. Carina majka Pandora godinama se borila s ovisnošću o heroinu, a kako bi pobjegla od stvarnosti, i sama manekenka se neko vrijeme drogirala.

4. Zbog složene obiteljske situacije već s 15 godina patila je od depresije.

5. Njezina kuma je Joan Collins.

6. Odrastala je okružena luksuzom. Naime, njezin jotac Charles je bogati poduzetnik koji se bavi nekretninama.

7. Nikada nije pazila na liniju i istinski uživa u nezdravim, fastfood obrocima.

8. Iako je tvrdila kako odlazi u 'mirovinu', pauza je vrlo kratko trajala te se Cara početkom ove godine vratila modelingu.

 

Photo: Getty Images

Komentari 0