Stars
Foto: Instagram@christiebrinkley, model na proslavi 70. rođendana

Model Christie Brinkley je proslavila 70. rođendan i izgleda nevjerojatno - u čemu je tajna?

  • Poznata manekenka i glumica, Christie Brinkley, ovih je dana navršila je 70 godina i objavila niz fotografija na Instagramu povodom rođendana
  • Najpoznatija je po pojavljivanju na naslovnici Sports Illustrated magazina 
  • Manekenka se pojavila i u serijama "Vacation" i "Parks and Recreation!"   

Christie Brinkley svojom objavom na Instagramu kazala je kako je uzbuđena zbog novog desetljeća koje je pred njom. Tijekom proslave 70. rođendana, manekenka je objavila fotografije u kupaćem kostimu i oduševila pratitelje. Izgleda nevjerojatno. Brinkley je 70. rođendan proslavila uz svoju djecu na otočju Turks & Caicos. Christie je majka troje djece; ima dvije kćeri, Alex Ray Joel (37), i Sailor Brinkley Cook (25) te sina Jacka Parisa (28). 

Foto: Instagram@christiebrinkley, model na proslavi 70. rođendana | Autor: Instagram@christiebrinkley Instagram@christiebrinkley Foto: Instagram@christiebrinkley, model na proslavi 70. rođendana

S obzirom na to da je bila manekenka, Brinkley cijeli život trenira i nikada nije prestala, a u intervjuu koji je dala za Women’s Health kazala je kako tjelovježbu obavlja čak i kada radi najobičnije svakodnevne obveze. “Kada perem zube, uzdižem se gore-dolje na prstima”, kazala je manekenka. A posebno voli odrađivati trening joge kojem je vjerna dugi niz godina.

Brinkley je na svom Instagramu prošloga rujna podijelila trikove koje koristi za mladoliki izgled. Navela je kako uvijek, ali baš uvijek koristi kremu sa zaštitnim faktorom, pazi na hranu koju jede (već je dugo vegetarijanka), a podijelila je i jedan zanimljiv savjet. Naime, manekenka je navela kako smatra da joj u mladolikom izgledu mnogo pomaže i to što je uvijek znatiželjna i pustolovna jer joj to održava pozitivan duh i vedrinu.

Foto: Instagram@christiebrinkley, model na proslavi 70. rođendana | Autor: Instagram @christiebrinkley Instagram @christiebrinkley Foto: Instagram@christiebrinkley, model na proslavi 70. rođendana

Manekenka smatra da se ne treba nikada sramiti svojih godina, već ih isticati. “Mislim da bi svaka žena trebala javno reći svoje godine, jer 69 nije ono što je nekad bilo, a na nama je da taj broj preoblikujemo i damo mu novi imidž, neku vrstu makeovera”, objasnila je Brinkley.

Photo: Instagram @christiebrinkley
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo zena super izgleda