Stars

miss7 video: Za čim u Dubrovniku tragaju Bojana i njezin psić Axa?

Glumica Bojana Gregorić Vejzović samo za missice otkriva kako provodi vrijeme između predstava i što ju je malo iznenadilo u jednom od najljepših gradova svijeta

U čarobnom Dubrovniku traju 68. Dubrovačke ljetne igre i da ste sada u jednom od najljepših gradova svijeta, u moru turista biste sreli i mnoge naše glumce. Među njima i našu prelijepu Bojanu Gregorić Vejzović koja uživa u ljepoti grada, ali je naišla na jedan problem – gdje prošetati Axu?

”Inače ljetujemo na Pelješcu, pa su me moji došli posjetiti u Dubrovnik. S njima je došla Axa, ipak je i ona član obitelji” otkrila nam je glumica. 
No, snašla se ona, a mi smo iskoristili priliku i pitali smo Bojanu kako joj je glumiti sestru Angeliku u Krležinoj drami ”Gospoda Glembajevi”. 
”Prvi put radim s redateljem Zlatkom Svibenom tako da ovaj projekt predstavlja za mene nešto novo i zanimljivo” rekla je Bojana koja u Dubrovniku na predstavi radi već dva mjeseca sa svojim kolegama. I ne samo to - glumci slobodno vrijeme također provode zajedno - i to na jedan veoma plemenit način!

Naime, glumica Marina Bažulić članica je Crvenih nosova, pa su na njezin prijedlog Bojana, Amar Bukvić, Damir Lončar i Robert Bošković uveselili jutro malim pacijentima Odjela pedijatrije Opće bolnice Dubrovnik. Ma baš su fora ti naši glumci! 
 

Photo: Instagram

Komentari 0