Stars

miss7 dobio prvo međunarodno priznanje!

Svjetska udruga novina i novinskih agencija WAN-IFRA nagradila je miss7

Sinoć u Kopenhagenu održana je dodjela nagrada “Digital Media Awards” Svjetske udruge novina i novinskih izdavača WAN-IFRA na kojoj je miss7 - na što smo jako ponosni -  osvojio priznanje. Tako nakon tek 315 dana postojanja, miss7 je službeno postao i svjetski prepoznat medijski brend! Nakon nominacija i finala u dvije prestižne kategorije (najbolja digitalna marketinška kampanja i najbolji novi medijski start-up) WAN-IFRA nas je nagradila specijalnim priznanjem za našu kampanju 'Ja to tako'

 | Autor:

"Prije manje od dvije godine započeli smo rad na projektu koji će nešto kasnije dobiti ime miss7, prije 315 dana svoju prvu publiku sinoć i u Kopenhagenu prvo međunarodno priznanje, Best Digital Marketing Campaign This is Me #WATCHmeGO by WAN-IFRA. Hvala cijelom timu miss7 i 24sata! Ovo je brend koji osnažuje žene, koji ne docira i koji raskrinkava tabue što su prepoznale čitateljice pa je miss7 u kratkom vremenu postao vodeći hrvatski ženski multimedijski lifestyle brand - i možemo obećati da ćemo svaki dan nastojati biti još bolji", izjavila je voditeljica ženskog klastera 24sata i brand managerica miss7, Tonkica Zlački.   

 | Autor:

Da je miss7 zaista broj jedan na tržištu, dokazuje i čak 1,4 milijun jedinstvenih korisnika, najveći angažman na Facebooku te fantastični rezultati native tima u oglašavanju. Također, miss7 najbolje poznaje hrvatsku milenijalku, on je social&mobile first  brend koji je točno tamo gdje se nalazi njegova publika - na društvenim mrežama i ekranu mobitela. 
"Jako smo sretni što se miss7 našao u konkurenciji s najboljima od najboljih u Europi. WAN-IFRA je jedna od vodećih asocijacija news medija i priznanje za najbolju digital marketing kampanju u Kopenhagenu je velika čast i potvrda kvalitetnog rada cijelom timu. U kampanji je stavljen fokus na društvene mreže, a u prvom planu komunikacije su naše novinarke koje svakodnevno produciraju miss7 sadržaj te najbolje predstavljaju miss7 state-of-mind. Taj pristup je otvorio vrata za dvosmjernu komunikaciju uredničkog tima s čitateljicama, a na to nisu ostali ravnodušni ni vodeći eksperti industrije", istaknuo je Marko Janković, specijalist za digitalni marketing i marketing oglašivača u 24sata.

 | Autor:

Naša ekipa se vraća iz Kopenhagena puna ponosa, poleta, energije i inspiracije za nove poslovne avanture - miss7 uskoro slavi svoj prvi rođendan, a već možemo reći da smo međunarodno priznat digitalni brend, kao i leader u inovacijama u Hrvatskoj.

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tina78

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> JoBnet70.com