Stars

Milan Popović: "Severina 46 dana dijete nije vodila u školu", Seve napisala odgovor pa ga obrisala

  • Milan Popović progovorio je o borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom koju vodi sa Severinom Vučković
  • Srpski poduzetnik je optužio Severinu kako njihovog sada devetogodišnjeg sina bez razloga nije vodila u školu 46 dana
  • Pjevačica mu je odgovorila objavivši isječak videa u kojem Popović sam sebe naziva "monstrumom", ali ga je vrlo brzo obrisala

Srpski poduzetnik Milan Popović  gostovao je u emisiji Happy televizije "Dobro jutro Srbijo" u kojoj je prokomentirao borbu za skrbništvo nad sinom koju godinama vodi sa Severinom Vučković.

"Nije istina to što Severina govori zbog čega je presuda bila donesena. Osnovni razlog zašto joj je smanjena količina vremena koju je provodila s djetetom je ta jer prije te presude 46 dana nije dijete vodila u školu i onda su Centar za socijalni rad i Posebno skrbništvo i sud sjeli i donijeli odluku da imamo pravo na pola-pola, sve praznike i odmore, a za vrijeme kada dijete ide u školu dijete mora biti kod mene da bih ja osigurao djetetu da ide u školu jer je njegovo obrazovanje roditeljska obaveza", započeo je Popović.

Marijana Mikulić Možda vas zanima Marijana Mikulić oplela po Sevkinim kritičarima: "Prestanite osuđivati sve u svemiru. Njena borba možda pomogne nekoj mami" Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Novinari to zovu borba, a ja to zovem proces da se djetetu omogući da bude normalna, zdrava i stabilna osoba kad odraste. Odbijam to zvati borba", rekao je. Objasnio je i kako inače ne bi javno pričao o svemu, no odlučio je da mora demantirati njene javne istupe, posebno posljednji intervju za koji čak ne vjeruje ni da ga je sama pisala, a u njemu je pronašao brojne laži.

Severina nakon presude: Moje dijete će spavati u svome domu, ali ne mogu biti sasvim zadovoljna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ona je zanemarivala dijete, nije provodila vrijeme s njim, nije ga vodila u školu, nije radila, a ni brinula o njemu, razne osobe su brinule o njemu. Igor je recimo, dok je bio Severinin partner, više vodio računa, i na tome sam mu zahvalan jer bolje da je on bio s njim nego neki sumnjivi ljudi, da ne dajem sada neke druge epitete cijelom tom okruženju oko nje. Ja sam želio da se ona bavi djetetom, a ne da delegira roditeljsko pravo na neke druge ljude. Ona kao roditelj treba odgajati dijete, a ne nekom drugom prepuštati tu ulogu", tvrdi Popović.

Pjevačica mu nije ostala dužna, pa je nakon njegovih izjava objavila video isječak iz televizijske emisije u kojoj je sudjelovao Milan Popović. "Napokon priznao", napisala je u opisu uz isječak u kojem Popović za sebe govori: "Monstrum lično".

U komentarima je odmah dobila mnoštvo poruka podrške: "Želim ti sve najbolje u borbi protiv istog, a za istinu!", "Neće taj daleko sa tolikim zlom u sebi, pojest će ga to kad tada. Seve ima nas puno koji smo uz tebe ne brini se! Ti si žena kraljica", pisali su joj.

Ipak, Severina je vrlo brzo taj video obrisala, a nije joj prvi put da na društvene mreže objavljuje svoje emotivne reakcije pa ih ubrzo nakon toga obriše. Je li sadržaj obrisala na nečiju sugestiju ili je Severina ipak shvatila da joj takve ishitrene objave neće donijeti ništa dobro u njezinoj borbi oko skrbništva, nije poznato. 

Možda vas zanima Severina prozvala "moćne mužjake" koji oduzimaju prava Hrvaticama i usporedila ih s - talibanima Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@severina

Komentari 0