Stars

Michelle Obama progovorila o modnim izazovima u Bijeloj kući

Svojim pojavljivanjima u javnosti nesvjesno je kreirala trendove koje su mnoge žene prihvatile

Nakon osam godina života u Bijeloj kući došlo je vrijeme da Michelle Obama i njezina obitelj napuste ovo luksuzno izdanje i presele se na nešto skromniju lokaciju.

Ono po čemu će mnogi pamtiti još uvijek aktualno prvu damu sasvim sigurno su njezine modne epizode kojima je često oduševljavala.

Njezin modni potencijal "nanjušili" su i u Vogueu pa se tako već treći put našla na njihovoj naslovnici. Ovog puta za prosinački broj.

Nevjerojatnim fotografijama za Vogue, koje potpisuje fotografkinja Annie Leibovitz, još je jednom potvrdila kako s pravom može nositi titulu stilske ikone. U skladu s tim progovorila je i o svom viđenju modnih pravila.

"Sve se svodi na samu razinu udobnosti. Ako želim učiniti da se osjećate ugodno, onda se moram i sama osjećati ugodno. Moja prva modna reakcija gotovo nikad nije u stilu "tko je ovo napravio?", više je "idemo to isprobati", "kako izgleda?", "ovo je slatko", "nikad nisam pomislila da ću nositi nešto ovakvo", "stavimo remen na to" i "osjećam se ugodno u ovome", izjavila je.

Istaknula je kako joj je pri odabiru dizajnera čije će kreacije nositi oduvijek bilo bitno i to kakvi su oni kao ljudi.

Za specijal je pozirana u jednostavnoj haljini boje bjelokosti s potpisom Caroline Herrere, a od nakita je nosila isključivo naušnica Monique Péan. No, najviše pažnje su izazvale fotografije na kojima Michelle nosi usku crnu haljinu golih ramena iz kreativne tvornice Versace.

Photo: Getty Images

Komentari 0