Stars
Mia Negovetić ponovo je promijenila boju kose

Mia Negovetić više ne izgleda ovako! Ponovo je promijenila boju kose, kako joj stoji?

  • Svojim vokalnim sposobnostima odavno je oduševila sve, a mlada Mia Negovetić i na druge načine ubire komplimente
  • Mnogi su oduševljeni njezinim promjenama u imidžu, posebno novim frizurama
  • Nakon što je iznenada postala brineta i odrezala šiške, Mia se ponovo posvijetlila,  a sada se opet odvažila na promjenu koja joj stoji odlično!

Mia Negovetić svojim glasom sve je osvojila još kao djevojčica s naočalama iz showa ‘Zvjezdice’, a i danas kao mlada žena uspješno osvaja svoju publiku.

No, osim prekrasnim glasom, Mia u posljednje vrijeme pozornost plijeni svojim izgledom. Mnogima ne promiču njezini modni izričaji, ali i promjene u izgledu koje posebno naglašava drugačijim frizurama. Nakon što je prošla fazu brinete pa se ponovo posvijetlila, Mia se nakon posljednjeg odlaska frizeru ponovo odlučila na promjenu, a rezultatom se pohvalila svojim pratiteljima. 

Mia Negovetić Možda vas zanima Mia Negovetić definitivno se riješila imidža 'male curice': u kratkom topiću pokazala je tetovažu i trbuh Rubrika Stars Stars

Ovaj put svoju je kosu do ramena boje meda dodatno posvijetlila. Vesela i prpošna frizura, zaista je još više osvježila mladu pjevačicu. 

Mia Negovetić promijenila je frizuru | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Mia Negovetić promijenila je frizuru

Da je sklona eksperimentiranju Mia je pokazala prije gotovo podinu dana kada iznenadila velik broj obožavatelja drastičnom promjenom frizure – potamnila je kosu i odrezala šiške

Već na dodjeli Porina u lipnju ove godine Mia je briljirala i pobrala pohvale svojim pojavom. Mnoštvo komplementa na društvenim mrežama pljuštalo je na račun njezinog izgleda i nove frizure – dužim šiškama i svjetlije boje kose. 

Čini se kako Mia odlučila isprobati i hladniju blond nijansu koja joj prema do sada viđenom sjajno pristaje

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0