Stars 22. rujna 2021.

Mia Negovetić više ne izgleda ovako! Ponovo je promijenila boju kose, kako joj stoji?

Mia Negovetić ponovo je promijenila boju kose
Instagram. Mia Negovetić ponovo je promijenila boju kose
  • Svojim vokalnim sposobnostima odavno je oduševila sve, a mlada Mia Negovetić i na druge načine ubire komplimente
  • Mnogi su oduševljeni njezinim promjenama u imidžu, posebno novim frizurama
  • Nakon što je iznenada postala brineta i odrezala šiške, Mia se ponovo posvijetlila,  a sada se opet odvažila na promjenu koja joj stoji odlično!

Mia Negovetić svojim glasom sve je osvojila još kao djevojčica s naočalama iz showa ‘Zvjezdice’, a i danas kao mlada žena uspješno osvaja svoju publiku.

No, osim prekrasnim glasom, Mia u posljednje vrijeme pozornost plijeni svojim izgledom. Mnogima ne promiču njezini modni izričaji, ali i promjene u izgledu koje posebno naglašava drugačijim frizurama. Nakon što je prošla fazu brinete pa se ponovo posvijetlila, Mia se nakon posljednjeg odlaska frizeru ponovo odlučila na promjenu, a rezultatom se pohvalila svojim pratiteljima. 

Mia Negovetić Možda vas zanima... Mia Negovetić definitivno se riješila imidža 'male curice': u kratkom topiću pokazala je tetovažu i trbuh Rubrika Stars Stars

Ovaj put svoju je kosu do ramena boje meda dodatno posvijetlila. Vesela i prpošna frizura, zaista je još više osvježila mladu pjevačicu. 

Mia Negovetić promijenila je frizuru | Autor: Instagram Instagram Mia Negovetić promijenila je frizuru

Da je sklona eksperimentiranju Mia je pokazala prije gotovo podinu dana kada iznenadila velik broj obožavatelja drastičnom promjenom frizure – potamnila je kosu i odrezala šiške

Već na dodjeli Porina u lipnju ove godine Mia je briljirala i pobrala pohvale svojim pojavom. Mnoštvo komplementa na društvenim mrežama pljuštalo je na račun njezinog izgleda i nove frizure – dužim šiškama i svjetlije boje kose. 

Čini se kako Mia odlučila isprobati i hladniju blond nijansu koja joj prema do sada viđenom sjajno pristaje

Komentari 0