Stars

Meghan nije jedina koja je imala prečudan predbračni ugovor! Ovo su najbizarniji...

Meghan Markle u posljednje vrijeme uživa u, čini se, beskonačnoj naklonosti svjetske javnosti. Nova članica britanskog dvora privlači pažnju gdje god dođe, a ovih je dana javnost saznala detalje njenog predbračnog ugovora iz prethodnog braka. Njegovi detalji definitivno bacaju novo svjetlo na modernu princezu

Opće je poznato da mladi kraljevski bračni par, princ Harry i Meghan Markle, nije potpisao predbračni ugovor. Zaljubljeni kraljević nije osigurao svoje bogatstvo koje se procjenjuje na vrtoglavnih 30 milijuna funti. Ipak, čini se da je Meghan u prošlosti već jednom potpisala predbračni ugovor kad se udala za svog bivšeg muža, Trevora Engelsona.  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Prije braka koji su sklopili 2011. godine, Meghan i Trevor potpisali su ''ugovor o trudnoći''. Daily Mail je ekskluzivno prenio kako je sadašnja vojvotkinja htjela osigurati svoje buduće dijete i omogućiti mu da ima sve potrebne luksuze. Cijelu je priču novinarima otkrio Meghanin, navodno bliski, prijatelj koji je naveo kako je glumica samo htjela osigurati da se brzo vrati u formu i na posao. Upravo zato je ugovorom zatražila osobnog trenera i nutricionista te obaveznu dadilju. 
"Tema se pojavila u vrijeme kad su razmišljali o osnivanju obitelji u bliskoj budućnosti. Znala je da je genetski sklona debljanju i uvijek se užasavala toga, posebno zbog karijere koja se razvijala u to vrijeme. Kad god se malo udeblja, to joj se vidi na licu pa je htjela brzo biti spremna za kamere. Tražila je osobnog trenera i nutricionista tijekom i nakon trudnoće. Razgovarali su i o dadilji, no najvažnije joj je bilo zdravlje i figura", rekao je prijatelj vojvotkinje, a potom je objasnio da se ipak nije radilo o formalnom dokumentu jer u njega nisu bili uključeni odvjetnici. 

Možda vas zanima Službeno je! Meghan je trudna! Rubrika Stars Stars  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ipak, ovakav razvoj situacije ne bi nas trebao začuditi. Čini se da je već prilično standardan. Brojne druge zvijezde već su potpisale sumanute predbračne ugovore i vrlo bizarne ugovore u trudnoći. Izdvojili smo neke primjere: 

1. TOM CRUISE I KATIE HOLMES 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

U brak Toma Cruisea i Katie Holmes, sklopljen 2006. godine, od početka su sumnjali mnogi, a njegova scijentološka uvjerenja uspjela su dokrajčiti njihovu ljubav. Brak se okončao 2012. godine. Što se njihovog predbračnog ugovora tiče, on kaže da će Katie primiti 3 milijuna dolara za svaku godinu braka dok ta cifra ne dosegne 33 milijuna. Dakle, nakon 11 godina braka, Katie bi bila vlasnica pola Tomova bogatstva. Ipak, realnost je pokazala znatno drugačiju sliku. Nakon 5 i pol godina braka, Katie se iz braka s Tomom navodno jedva izvukla, a godišnje dobije 400 tisuća dolara za potrebe zajedničke kćerke Suri. 

2. KHLOE KARDASHIAN I LAMAR ODOM

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Khloe Kardashian i Lamar Odom sklopili su brak nakon samo mjesec dana veze, ali to je bilo sasvim dovoljno da se sastavi prilično bizaran ugovor. Usputno rečeno, posve fatalan za propalog košarkaša Odoma (ako se uistinu ispunjava)! U ugovoru je pisalo da Khloe po godini braka dobiva pola milijuna dolara pa je u 4 godine dugom braku zaradila 2 milijuna. Osim toga, doživotno će uživati u VIP sjedalima na utakmicama Lakersa, 5 tisuća dolara za kupovinu, 25 tisuća dolara mjesečne financijske podrške i tisuću dolara za investiranje u osobni izgled. I, da, Khloe je dobila kuću. Ipak, s obzirom da se od tada do danas bogatstvo Kardashiana višestruko povećalo, a Lamar Odom našao se u paklu droge i alkohola, moramo priznati da čisto sumnjamo da je potpuno ispunio ugovor. 

3. MARK ZUCKERBERG I PRISCILLA CHAN

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Osnivač Facebooka, već se pokazalo, nije baš posve uobičajen celebrity frajer. Dapače, čini se da ga zvjezdani status ne zanima. Tome u prilog ide i sadržaj njegova predbračnog ugovora sa suprugom Priscillom Chan. Iako je vjerojatno jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Zuckerbergov se ugovor ne temelji na novcu. U njihovom ugovoru piše da Priscilla i Zuckerberg moraju tjedno zajedno provesti barem 100 minuta i imati minimalno jedan dejt. A tijekom njega, naravno, ne smiju koristiti Facebook. Koliko god nam bili slatki, moramo priznati da nam je malo čudno to da se raspodjela zajedničkog vremena propisuje ugovorom. 

4. BRAD PITT I ANGELINA JOLIE

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Brad i Angelina od samog su početka veoma kontroverzan par. Od varanja Jen Aniston pa sve do aktualnog, fatalnog razvoda prepunog skandala, Jolie i Pitt intrigirali su javnost. Njihov predbračni ugovor, ne bi vjerovala, temelji se na vjernosti.  Klauzula kaže da, ako Brad prevari Angelinu, skrbništvo nad svom djecom dobiva ona. Novčani iznosi se ne spominju, ali čini se da se Angie uistinu bojala karme. Postupak rastave braka, čini se, još je u procesu, a Angie je optužila Brada da ne plaća alimentaciju. S druge strane, on tvrdi kako ona samo želi manipulirati medijima. 

5. KIM KARDASHIAN I KANYE WEST

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Ni jedna bizarna lista nikada ne bi bila potpuna bez Kim i Kanyea Westa. Njihov predbračni ugovor ima jednu prilično suludu klauzulu koja kaže da se Kris Jenner, poznata mama-menadžerica, ne smije miješati u odluke vezane za njihovu karijeru. Ostatak ugovora prilično je nezanimljiv. Ako se rastanu, Kim će zadržati sve poklone koje je ikada dobila, a dobit će i milijun dolara za svaku godinu braka. Kanye, naravno, neće polagati prava na njene osobne prihode. Priča je, dakle, vrlo klasična, ali jesi li ikada čula da je netko ugovorom ''zabranio'' punicu? Umiremo od smijeha, moramo priznati!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0