Stars

Meghan je pokrenula ovaj novi trend - iznenađuje li te?

Djevojke iz susjedstva koje se udaju za prinčeve i useljavaju u dvorce imaju, izgleda, nevjerojatan utjecaj na mase

Kada su plastične operacije u pitanju, buduća supruga princa Harryja Meghan Markle, svojom je pojavom i novostečenim statusom, čini se, detronizirala dosad i nedodirljive sestre Kardashian. Faktor povezanosti lijepih, slavnih žena s običnim pukom najbrže će se primijetiti u ordinacijama plastične kirurgije. Prema pisanju Allurea, jedan od najpoznatijih plastičnih kirurga u New Yorku, Stephen T.Greenberg, potvrdio je kako je još prije 6 mjeseci počeo primjećivati interes za 'kopiranjem' Meghanina nosa, ali kako je s objavom zaruka dotična postala svakodnevni interes i u njegovoj ordinaciji. 
Doktor Greenberg objašnjava kako je interes za kraljevskom obitelji i utjecajem iste na narod uvijek veći nego kada su ostali slavni u pitanju. 'Ona je prekrasna, istina, ali njezina snaga leži u tome što odaje dojam djevojke iz susjedstva, a njezin nos je uz to, savršeno nesavršen.' 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Prisjeća se kako je odmah i po vjenčanju princa Williama i Kate Middleton odmah porastao i broj upita za 'Pippa Butt Lift' u kategoriji guze, što je dotad bilo rezervirano isključivo za upite o Kim K guzi. Ističe kako su u velikom krugu interesa za kopiranjem dijelova lica i Meghanine jagodice i čeljust. 'Kada je u pitanju kraljevska obitelj – oni su ti koji kreiraju trend u mojoj ordinaciji.'

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Nije drugačije ni kada je u pitanju fashion svijet, poznate su informacije o tome kako se buduće i trenutne članice kraljevske obitelji moraju samo pojaviti u nekom komadu high-street brenda i taj komad doslovce nestaje sa svih skladišta diljem svijeta. 
Bijeli kaput, koji je Meghan nosila na službenoj objavi zaruka - Line The Label - imao je istu sudbinu, a zelena haljina Parosh – izlazi u novoj ediciji imena 'The Meghan' – i vrlo vjerojatno će se štancati u tisućama primjeraka. 

 

Kate Middleton na svoju djecu treba samo ogrnuti kaputić, i već pola beba Britanije nosi isti. Ono što volimo kod Kate, jest njezina lakoća predstavljanja novih, mladih dizajnera, kojima na taj način daje medijsku pozornost koju sami nikada ne bi dobili. 
Kopiranje lica i odijevanja jest upitan sport, o kojem možda danas ne razmišljamo dugo i detaljno kao prije. A djevojke iz susjedstva koje postaju princeze dokazuju da se i rijetkim sretnicama ostvaruju snovi i u moderno doba prinčeva i princeza.  

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0