Stars

Meghan i Harry u strahu, vilu im nadlijeću dronovi: "Zvali su policiju, boje se jedne stvari..."

  • Slavni par je policiji prijavio da su im posljednjih tjedana dronovi letjeli iznad glave najmanje pet puta, a odlučili su unajmiti i privatni zaštitarski tim
  • Sumnjaju na paparazze koji se žele dočepati ekskluzivnih snimki, ali u strahu su i od još jedne mogućnosti
  • Meghan, Harry i maleni Archie trenutačno žive u kalifornijskoj vili koju im je pomogla naći Oprah Winfrey 

Princ Harry i Meghan Markle proveli su američki praznik Dan sjećanja uživajući u suncu u dvorištu kalifornijske vile u kojoj trenutačno žive. Igrali su se s Archiejem, sjedili pokraj bazena na suncu i uživali u intimi, sve dok im se na samo 5-6 metara iznad glava nije spustio dron - snimajući video intimnih trenutaka male obitelji.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

I to nije bio prvi put. Tako pišu ovih dana američki mediji. Naime, bio je to posljednji u nizu incidenata koje su Meghan i Harry zabilježili posljednjih tjedana. Sve su prijavili policiji Los Angelesa pa je iz izvješća vidljivo da su zapazili dronove iznad vile najmanje pet puta u posljednjih 20-ak dana - 9., 19., 20., 21. i 25. svibnja. 

Vjeruje se da dronove kontroliraju paparazziji, koji se na ovaj način žele domoći ekskluzivnih snimki slavne obitelji, a koje se kasnije mogu za ozbiljan novac prodati nekom od britanskih tabloida ili nekih drugih medija. U nekoliko navrata su već uspjeli pa su tako "procurile" snimke Meghan i Harryja kako se igraju s Archiejem uz bazen te kako šetaju psa po posjedu vile. 

Iako je sumnja na paparazze vrlo realna, slavni par se također boji da bi dronovi mogli biti potencijalna teroristička prijetnja. Tako tvrdi neimenovani izvor blizak paru za Daily Beast.

"Oni redovito vide dronove kako im se približavaju i pretpostavljaju da njima upravljaju fotoreporteri, ali to su samo pretpostavke. Meghan je primila mnoge rasističke prijetnje smrću u vrijeme njihovog vjenčanja, stoga je i njihov strah od terorizma stvaran i realan."

Danas svatko može kupiti dron i izbjeći prijaviti ga nadležnim institucijama te ga ilegalno koristiti za špijunirnje i tko zna kakve druge stvari. Zbog toga su Meghan i Harry sve prijavili policiji, a unajmili su i privatni zaštitarski tim koji će se u budućnosti brinuti za njihovu privatnost. 

"Pokušajte se staviti u njihovu kožu, kako biste se osjećali? Samo nekoliko metara iznad vas kruže dronovi dok se pokušavate igrati sa svojim malim sinom." objasnio je izvor. 

Meghan, Harry i Archie trenutačno žive u raskošnoj kalifornijskoj vili u vlasništvu Tylera Perryja, a u pronalasku "smještaja" pomogla im je njihova bliska prijateljica Oprah Winfrey.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ajoj ugrozena im privatnost