Stars

Matthew McConaughey pokušao je objasniti zašto Kate Hudson misli da se najgore ljubi

  • Mnogima su Kate Hudson i Matthew McConaughey jedan od omiljenih glumačkih parova
  • Neki su stoga bili pomalo razočarani kad je Kate otkrila da je sa svojim kolegom imala najgori filmski poljubac
  • No, sada se o spornom trenutku oglasio i Matthew te dodatno objasnio situaciju

I nije tako davno Kate Hudson privukla pozornost ženskog dijela fanova Matthewa McConaugheyja kada je u razgovoru s Gwyneth Paltrow priznala kako je s glumcem imala najgori poljubac na malim ekranima. Da Matthewa spada u kategoriju glumaca s kojim joj se bilo najgore ljubiti vjerojatno je zaslužna scena iz filma ‘’Nije zlato sve što sja’’u kojoj sve baš nije išlo najbolje. ‘’Bili smo u oceanu, srušio nam se avion, a on je imao slinu preko cijelog lica’’, ispričala je kroz smijeh Kate. 

Možda vas zanima Kate Hudson otkrila tko se najgore ljubi i baš nam je pripredila hladni tuš Rubrika Life&style Life&style

No, o vlastitom performansu vrućih scena sa svojom 41-godišnjom filmskom partnericom sada se oglasio i Matthew pokušavši objasniti zašto je Kate dobila baš takav dojam

’’Toliko mojih i Kateinih poljubaca je bilo neugodno. Još se uvijek pitamo, hej, možemo li se poljubiti tamo gdje nas ocean neće odnijeti? Ili netko ne baca svari iznad naših glava?’’, rekao je 51-godišnji glumac o Kate s kojom je zaigrao u filmovima ‘’Kako se riješiti frajera u 10 dana’’ i ‘’Nije zlato sve što sja’’.

 | Autor: imdb imdb

Matthew je objasnio kako su okolnosti tijekom njihovih filmskih poljubaca radile protiv glumačkog para; od oceanskih valova do reakcije njihovih vlastitih tijela na scene poput skakanja iz helikoptera ili morske slane vode. 

Možda vas zanima Sjećaš li se filma 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'? Kate i Matthew bi nas mogli ponovno razveseliti Rubrika Life&style Life&style

‘’U redu, zamislite scenu: upravo ste skočili iz helikoptera. Nalazite su usred oceana. Zaronite pod vodu, a zatim pet izronite kao da hvatate zrak’’, rekao je Matthew oponašajući takav trenutak. 

‘’Drago vam je što ste živi! Tada se pogledate i doplivate jedno drugom i zagrlite se’’, dodao je Matthew. 

Zvijezda filma Interstellar dodao je kako su snimanje zahtjevne scene morali ponavljati nekoliko puta pa je mali izostanak kemije mogao ‘isprati’ umor, oceanski uvjeti i činjenica da su oko sebe imali velik broj filmske ekipe. 

‘’Uoči poljupca bilo je prisutno mnogo slane morske vode, sline i drugih stvari i misliš se kako je scena uspjela, ali je li izgledalo dobro? Sugerirali su nam nove pokušaje, ali uvijek bi se dogodilo nešto zbog čega je scenu bilo još teže odraditi. Nikad nismo imali svoj lijepi romantični poljubac’’, zaključio je Matthew. 

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0