Stars

Mate Rimac oprezno bira radnu snagu - evo što misli o šljokicama!

  • Mate Rimac svojim komentatorima rijetko ostane dužan odgovor pa je i ovaj put prihvatio provokaciju
  • Jedna je pratiteljica iskazala nezadovoljstvo njegovom ponudom, a on joj je duhovito odgovorio
  • Mate se dobro zeza, podržali su ga mnogi, a ovaj su put nastradale i - šljokice

Mate Rimac svojim nas smislom za humor uvijek iznova oduševi, a tako je bilo i ovaj put kad je odgovorio jednoj komentatorici na svome Facebook profilu.

Nedavno je objavio da je u potrazi za radnom snagom i da će svi koji preporuče kandidate i koji će u konačnici dobiti posao u njegovoj tvrtki, biti nagrađeni s 1000 eura bruto. Naravno da je objava na društvenim mrežama izazvala velik interes, ali bilo je tu i kritičnih komentara. Ipak, Mate nije prešutio.

Jedna pratiteljica napisala mu je kako je to mala svota. "Alo - nisi rekao da je to BRUTO! Znači 750 eura, neću se sramotiti za tu crkavicu", poručila mu je, na što joj je Mate dao duhovit komentar.

 | Autor: Facebook Facebook

"Zbog šljokica na profilnoj slici ionako ne bi dobila posao. To nam je nešto kao potvrda o nekažnjavanju…", odgovorio joj je u zezanciji, a njegov je komentar skupio više od 2000 lajkova.

Mate Rimac romantičnom gestom dirnuo pratitelje: 'Mate, ona vrijedi milijun Nevera' Možda vas zanima Mate Rimac objavio fotografiju na kojoj ističe što mu je najvažnije u životu: 'Ona vrijedi milijun Nevera!' Rubrika Stars Stars

U nastavku su se zatim počele nizati nove poruke koje su podržale Matinu izjavu jer neki su pratitelji ovu korespondenciju shvatili ozbiljno. "Bolje šutjeti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju", glasio je jedan komentar. "Je, grozno je. Napišeš tri rečenice dobre preporuke i sjedne ti 5000 kuna...", poručio je drugi pratitelj.

U današnjem svijetu i u hrvatskim prilikama projekti koje ostvaruju Mate i njegov sve veći tim zaslužuju svaku podršku i pohvalu, no kao i uvijek na putu se nađu i oni nezadovoljni. Rimčeva tvrtka tako traži zaposlenike i nudi posao i, štoviše, nagradu za sve koji preporuče kvalitetne kandidate. Srećom, Rimac grupa ipak ima kriterije pa je kvalifikacije nužno opravdati. Sa šljokicama ili bez.

Mate Rimac tajno je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić u Vili Dalmacija u Splitu Možda vas zanima Mate Rimac u tajnosti je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić u Vili Dalmacija u Splitu Rubrika Stars Stars

Drugi su nastavili sa simpatičnim komentarima pa je tako preporučen i Del Boy iz legendarne serije Mućke. "Preporučam frenda sa slike, odličan je u financijskom sektoru, ali i ostale pozicije mu nisu problem, pm za više infa", glasila je jedna preporuka. "Čini se dost' dobar s pregovaračkim sposobnostima", napisao mu je Mate.

"Kako širimo produkciju na projektima za mnoge svjetske automobilske tvrtke, širimo se i na svim razinama. Svatko tko preporuči kandidata kojeg na kraju zaposlimo nagradit će se s 1000 eura (bruto) - bez obzira jeste li zaposlenik Rimac grupe ili ne", glasio je početak njegove (ozbiljne) objave koja postala poligon za brojne duhovite opaske.

Photo: Pixsell

Komentari 0