Stars

Massimo nam je ekskluzivno otkrio što nas to ovog studenog očekuje na boutique turneji "Vještina"

  • miss7 ti s velikim zadovoljstvom najavljuje suradnju s jednim od najvećih imena domaće glazbene scene, Massimom Savićem, koji važan trenutak svoje karijere, 15. godišnjicu izdavanja kultnog albuma "Vještina", obilježava jedinstvenom glazbenom poslasticom
  • Ovog studenog očekuju te koncerti u Karlovcu, Čakovcu, Slavonskom Brodu, Osijeku i Zagrebu, a ulaznice za ove ekskluzivne glazbene spektakle su već u prodaji
  • Massimo nam je između ostalog  priznao kako će se ovoga puta osim mikrofona uhvatiti i gitare te nam pokazati svoju vještinu muziciranja
     

Nešto manje od mjesec dana nas dijeli od početka boutique turneje "Vještina" na kojoj će proslavljeni pjevač Massimo Savić nastupati u nekim od najljepših dvorana kontinentalne Hrvatske. Ovu ekskluzivna turneja, koja nastaje u suradnji s miss7, započinje u Karlovcu 9. studenoga, a nastavlja se dan kasnije, 10. studenoga u Čakovcu. Potom slijede dva nastupa na samom istoku Lijepe Naše: 15. studenoga u Slavonskom Brodu te idućega dana, 16. studenoga u Osijeku. Vrhunac turneje predstavljaju tri zagrebačka koncerta koja će se održati u intimnoj atmosferi kazališta Gavella 21., 22. i 23. studenoga. Massimo se ondje vraća prvi puta nakon 2006. godine kada je na daskama koje život znače publici predstavljao svoj album "Vještina". Riječ je o albumu koji je znakovito odredio njegovu karijeru pa ne čudi što je upravo po njemu nazvana nadolazeća turneja.

 | Autor: miss7 miss7

Ovoga puta Massimo će  i zasvirati!

U našem razgovoru, Massimo se rado vratio trinaest godina unatrag i prisjetio koncerata održanih u Gavelli: " Te 2006. godine smo također svirali tri dana. Bilo je to neposredno nakon izlaska albuma "Vještina II". Sjećam se Gabi i Arsena u prvim redovima dok mi je njihov sin Matija bio gost na pozornici. S nama je pjevala i makedonska pjevačica Kaliopi." Ovoga puta na pozornici će se pojaviti u pratnji tria koji čine renomirani glazbenici - Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović. A po svemu sudeći to neće biti obični koncert...Naime, posebnost ovih nastupa je u tome što će biti izvedeni bez pratnje bubnja, a glavnu riječ imat će zvuk gitare. Publiku očekuje i prava poslastica jer će i sam Massimo za ovu priliku uzeti gitaru u ruke i pokazati svoju vještinu muziciranja.

Počast albumu koji je odredio karijeru

A što još možete očekivati na koncertu? Osnovu repertoara čine pjesme s albuma "Vještina" koji je sastavljen od obrada bezvremenih ljubavnih pjesama. "Vještina je bila prekretnica, zapanjilo me koliko ljudi posjeduje taj album, drži ga u automobilima, voli ga poslušat." - otkrio nam je pjevač naznačivši kako je upravo popularnost ovog albuma kod publike bila njegov pokretač za ponovno oživljavanje repertoara. U proteklih 15 godina ove su pjesme svoje mjesto ustupile nekim novim hitovima, a Massimo ih na velika vrata vraća kako bi istaknuo njihovu posebnost. "Mnogi su nakon izlaska "Vještine" željeli da moja karijera nastavi tim smjerom. No, onda bi ušao u ladicu onih koji se bave reprodukcijama. Cilj je bio vratiti se autorskim pjesmama. Upravo zato su ove posebne, dogodile su se tada i nikada više". Na našu radost, dogodit će se i ovoga studenoga!

Možda vas zanima Jesenski broj miss7 magazina čeka te na kioscima! Rubrika Life&style Life&style

Iznenađenjima nema kraja

No, to nije sve - s Massimom uvijek očekujte nešto neočekivano. Tako nam je pjevač otkrio kako će se na repertoaru naći i neki drugi njegovi dobro poznati hitovi, ali i neke pjesme drugih autora koje su utjecale na njega kao umjetnika. Iznenađenjima tu nije kraj jer će publika uživo imati priliku čuti i njegovu najnoviju glazbenu poslasticu - pjesmu "Jedan potez previše", koja će svoju premijeru doživjeti idućeg tjedna kada će biti predstavljen i prateći video spot kojeg snimljen u kompleksu (nekadašnjeg) Kina Europa na njegov pretposljednji radni dan. Uvjereni smo kako će za Massimove obožavatelje ova dugoočekivana stvar biti upravo pravi potez.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Požuri po svoju ulaznicu!

Podsjetimo,cijena ulaznice za zagrebačke koncerte iznosi 270 kn za gornji dio partera, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna. Pritom je važno napomenuti kako se plaćanje vrši isključivo gotovinom, stoga prije kupnje obavezno skoknite do obližnjeg bankomata. Ulaznice za koncertne spektakle u Karlovcu, Čakovcu, Slavonskom Brodu i Osijeku u prodaji su putem sustava Eventim, a njihova cijena iznosi 150 kuna za sve koncerte. U Osijeku je uz standardne moguća i kupnja VIP ulaznice na galeriji po cijeni od 250 kn. Uz ovu ulaznicu je osiguran zasebni ulaz, zasebni šank i finger food. Više o koncertima pronađite na Massimovoj Facebook stranici.

 

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0