Stars

Marko Grubnić proslavio rođendan u pidžami šetajući ulicama Zagreba

  • Poznati hrvatski stilist Marko Grubnić danas slavi 39. rođendan, a dočekao ga je u društvu dugogodišnjeg partnera Momčila Grubovića 
  • Marko je u ponoć na Instagramu podijelio niz fotografija puhanja svjećica na torti, a u objavi se osvrnuo na dosadašnji život i svoja postignuća, istaknuvši koliko se počašćeno osjeća
  • Pridružujemo se čestitkama!

"Rođendan mi je... 🎉🎉🎉🎉🎉 Moje novo poglavlje... Tako sam sretan i jako sam blagoslovljen. Ponoć je, u pidžami sam i ugasio sam svjećice na torti za rođendansku (tajnu) večeru," napisao je na svome Instagram profilu.

Gledajući na godine iza, ne žalim. Jako sam ponosan na osobu koju sam postao kroz iskustva koja sam imao. Kad sam bio mali znao sam što želim u životu, u dvadesetima sam činio sve da ostvarim te želje, a u tridesetima mogu reći da sve te želje postaju moja stvarnost. Dakle, starenje je sjajan osjećaj i čini da se osjećam potpuno na toliko razina! Hvala ti, svemiru, što mi UVIJEK šalješ dobre vibracije, i nadam se da će se to nastaviti zauvijek. Hvala mojim roditeljima što su mi dali život, i hvala svim pozitivnim ljudima u mom životu, uključujući svakoga od vas... P.S. Poželio sam jednu veliku želju za ovu godinu, poželite mi sreću...💫"

Možda vas zanima Marko Grubnić: "Napravio sam nemoguće - razbio sam predrasude o sebi!" Rubrika Stars Stars

Čini se kako je Marko rođendan proslavio u hotelu Armadria Park, a sudeći po njegovim riječima da se radi o tajnoj večeri, kao i činjenici da je u pidžami - moguće da se radilo o proslavi iznenađenja.

No, to nije spriječilo našeg poznatog stilista da izađe iz hotela i u pidžami i papučama usred noći prošeće ulicama Zagreba. Marko je upotpunio svoj outfit malom torbicom, šeširom i krznenim šalom. 

Poznati stilist je sam sebi čestitao rođendan, podijelivši kako je ovo bila noć puna ljubavi i sreće. Čestitkama su se pridružile i brojne estradne zvijezde uključujući Matiju Vujicu, Bojanu Gregorić, Lanu Klingor i najbolju prijateljicu Maju Šuput.

Čestitkama se pridružujemo i mi - uz želju da mu se ostvari što god je večeras zaželio. 

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0