Stars
Mark Wahlberg iznio je više detalja o svojoj nedavnoj nevjerojatnoj tjelesnoj transformaciji

Mark Wahlberg se morao udebljati 13 kilograma za ulogu u novom filmu, evo što je sve radio

  • Mark Wahlberg iznio je više detalja o svojoj nedavnoj nevjerojatnoj tjelesnoj transformaciji 
  • Ovaj 50-godišnji glumac se u samo šest tjedana udebljao više od 13 kg za svoju ulogu u filmu „Otac Stu“
  • Otkrio je svoje prehrambene navike koje je usvojio dok se pripremao za ulogu 

Wahlberg je otkrio da bi pio maslinovo ulje na čašu kao dio svoje dnevne rutine. „Imao sam šest tjedana da se udebljam oko 13 kilograma. Počeo sam sa 7.000 kalorija dnevno prva dva tjedna, a zatim 11.000 kalorija u posljednja četiri tjedna“, rekao je Wahlberg za ET.

„Ništa od toga nije bilo zabavno, osim što je prvi obrok bio nevjerojatan, jer do tog trenutka nisam ništa jeo. Ali nakon toga, kad si već sit i moraš opet jesti… U mojim godinama to jednostavno nije zdrava stvar, pokušavati se udebljati u tom vremenu.“

Wahlberg je priznao da je nakon uživanja u prvih nekoliko obroka zbog debljanja proces brzo postao neugodniji zbog ispijanja šalica maslinova ulja. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

„Nisam jeo ništa kao što bi možda netko pomislio: 'O moj Bože, moram sjediti na kauču i jesti sladoled i pizze'“, objasnio je. „Pokušao sam se udebljati na zdrav način. Bilo je to desetak jaja i desetak komada slanine, dva pečena krumpira, porterhouse odrezak, dvije zdjele bijele riže i čaša maslinova ulja. Prva dva tjedna bila su puna bjelančevina. Druga dva tjedna bilo je puno ugljikohidrata. Posljednja dva tjedna škroba, a zatim natrija, samo da bih se što više napuhao. Dakle, nije baš bilo zabavno.“

Wahlberg je u veljači otkrio Kyleu i Jackie O iz KIIS FM-a u njihovoj radijskoj emisiji koliko je njegovo iskustvo s debljanjem bilo teško. 

Mark Wahlberg glumi oca Stua, bivšeg boksača koji odlučuje postati svećenik nakon nesreće koja mu je promijenila život, a film dolazi ovih dana u američka kina. 

„Rekao bih da je lakše ostati u formi nego doći u formu“, rekao je domaćinima. „Udebljao sam se 13 kilograma... to je bilo jako teško. Ne postajem mlađi. Bilo je zabavno oko sat vremena”, dodao je.

"To je tako teška fizička stvar za napraviti. Gubiš težinu, jednostavno ne jedeš i vježbaš."

Photo: Sony Pictures

Komentari 0