Stars

Marin Čilić nas je dirnuo emotivnom objavom: "Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata"

  • Marin Čilić je dirnuo sve svoje fanove podijelivši kako uskoro u njihovu obitelj stiže prinova
  • Slika malenog Balda u majici "Najbolji brat" dokaz je kako u njihov tim definitivno stiže pojačanje u vidu brace ili seke
  • Da podsjetimo, tenisač i Dubrovčanka upoznali su se 2010. godine, a nakon osam godina veze stali su pred oltar i izrekli sudbonosno da u travnju 2018. u Dubrovniku.

Iako o svom privatnom životom rijetko priča, proslavljeni tenisač Marin Čilić, podijelio je divne vijesti kako će se ponovno proslaviti u ulozi u oca. Da u obitelj Čilić stiže prinova i da će jednogodišnji Baldo dobiti bracu ili seku, potvrdio je prije dva dana emotivnom objavom na Instagramu uz simpatičan opis: "Baldo je spreman za novu ulogu starijeg brata. Novi član se timu Čilić pridružuje kasnije ove godine." 

Na pojačanju obitelji uz brojne fanove čestitali su mu i kolege tenisači Ivan Dodig i Mate Pavić, rukometaš Nikola Karabatić, reprezentativac Mateo Kovačić, glumac i voditelj Tarik Filipović. Iako se trudi svoj privatni život držati što podalje od očiju javnosti, prošle je godine za Story otkrio kako se snašao u ulozi oca.

Mate Rimac tajno je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić u Vili Dalmacija u Splitu Možda vas zanima Mate Rimac u tajnosti je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić u Vili Dalmacija u Splitu Rubrika Stars Stars

"Radije bih rekao da me nadopunilo, a ne promijenilo. Neopisiva je sreća svaki put kada sam s njim. Teško mi je izbivati iz kuće, ali putem videopoziva pratim ga svaki dan. Bio sam odsutan dva tjedna, a on je već puno napredovao. Kada sam s njim i Kristinom, ne propuštam nijedan trenutak. Stara poslovica kaže da vam djeca ispune srce i to definitivno potpisujem', rekao je tada Marin.  A hoće li se maleni Baldo jednoga dana ugledati na tatu i biti bolji tenisač od njega? Obzirom da je već krenio podučavati tatu ne bi nas ni malo iznenadilo.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0