Stars

Malenoj Seleni mama još nije otkrila da će dobiti Lukino pismo

Luka Modrić je još jednom pokazao zašto ga ljudi vole. Malena obožavateljica Selena, koja boluje od leukemije, napisala mu je dirljivo pismo na koje je on brzo poslao odgovor i dar. Kakvo će to lijepo iznenađenje biti!

"Seleni još nisam rekla da će joj na vrata stići dres i pismo Luke Modrića. Neka joj to bude iznenađenje. Od svega srca zahvaljujem našem kapetanu Vatrenih i Hrvatskom nogometnom savezu", rekla je za 24sata Monika Brunjaji, majka petogodšnje Selene čija nas je priča dirnula u srce. 

Prije tjedan dana je petogodišnja Selena, koja boluje od akutne limfoblastične leukemije, poslala pismo u kojem piše kako ima dvije želje: prva je da ozdravi, da druga da joj Luka  Modrić odgovori na pismo. Pismo se na inicijativu Ive Funtek brzinom munje proširilo društvenim mrežama kako bi Luka što prije vidio pismo. 

 | Autor: Dubravka Petric/PIXSELL Dubravka Petric/PIXSELL

Malena je u pismu, koje joj je pomogla napisati starija sestra Vanesa, pitala Luku kad će je posjetiti i rekla da će ga odvesti na piknik kad dođe. Pohvalila je njegovu igru te rekla da iako voli sve nogometaše, Luka joj je ipak najdraži. 
Na Lukin odgovor nije morala dugo čekati. Kapetan naše reprezentacije, dirnut pismom male obožavateljice, rukom je napisao pismo. ''Draga Selena, dobio sam tvoje pismo koje me jako razveselilo. Zbog takvih hrabrih navijača kao što su ti mi uvijek dajemo sve do sebe na terenu i borimo se za vas. Hvala što si bila uz nas!...''

 | Autor: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić Proslijedio je i pozdrave od Danijela Subašića, Domagoja Vide i Šime Vrsaljka koje vole Selenina mama Monika i sestra Vanesa. Na kraju je Luka napisao kako joj šalje najveće pozdrave i zagrljaje te je u potpisu napisao: ''Od srca, tvoj Luka Modrić''. 

 | Autor: Facebook HNS Facebook HNS

Djevojčici je poslan i kapetanov dres s potpisom, no ona još ne zna da joj je njezin idol odgovorio i poslao dar - ali sigurno će, kad paket stigne u Dalj i mama Monika ga joj uruči, mala navijačica biti oduševljena. Još samo da potpuno ozdravi, što joj svi od srca želimo i vjerujemo da će hrabra djevojčica izaći kao pobjednica iz te teške bitke. 

 | Autor: Facebook HNS Facebook HNS

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Komentari 0