Stars

Madonnina kći Lourdes Leon pozirala s majkom i pokazala nešto što je mnoge ostavilo bez riječi

  • Bizarni trend puštanja dlaka ispod pazuha mnoge je djevojke ostavio bez riječi
  • Ono što ćeš odlučiti raditi s dlakama na tijelu u potpunosti je tvoj izbor, a možeš se "suprotstaviti" svemu onome što vidimo u magazinima i puštati dlake ispod pazuha
  • Upravo to učinila je Madonnina kći koja ponosno pozira s crnim dlakavim pazusima

Ono što ćeš odlučiti raditi s dlakama na svom tijelu u potpunosti je tvoj izbor. Samo pitajte Lourdes Leon. 24-godišnjakinja je odavno na crvenim tepisima pokazivala dlake ispod pazuha kao da je to nebitna stvar (kako bi Amerikanci rekli "no big deal") i zaista je osvježavajuće vidjeti takvu bezbrižnost oko standarda ljepote jedne 24-godišnjakinje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Madonna je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira s kćeri, koja je slikajući fotografiju u punom svjetlu pokazala svoje crne neobrijane pazuhe.  Dvojac zajedno izgleda zapanjujuće. "Kao komadići vašeg srca koji hodaju izvan vas", napisala je Madonna svojoj kćeri.

Možda vas zanima Rijedak prizor: Madonna pozira sa svoje šestoro djece, a s obitelji slavi i njezin dečko Rubrika Life&style Life&style

Lourdes Leon također pokazuje svoje dlačice na tijelu na svojim Instagram storyjima, koje hrpa njezinih i Madonninih obožavatelja grabe i dijele širom interneta. 

Gigi Hadid podijelila je preslatku fotografiju svoje šestomjesečne kćerkice Khai u posebnom odijelcu

Ali ako su dlake na tijelu žena nevažna stvar i svi je imaju, zašto je ova fotografija toliko digla prašinu? Jer je veoma uočljivo kad slavna osoba, posebno mlada žena, odluči reći ne patrijarhalnim standardima ljepote koji kažu da bi žene uvijek trebale biti savršeno izdepilirane. Iako nitko ne mora slušati standarde ljepote koji se danas nameću, moramo priznati da još uvijek svakodnevno utječu na mnoge od nas.

 | Autor: Instagram@silvi.gjo Instagram@silvi.gjo Madonnina kćer Lourdes Leon na Vouge eventu u New Yorku

Naravno, ovakvo pokazivanje svojih neobrijanih dlaka nije novost za Madonninu kćer. Na eventu Vogue Fashion Fund-a 2018. godine, Leon je odjenula bijelu prozirnu haljinu i pozirala na crvenom tepihu s dlakama ispod pazuha u punom mahu

Možda vas zanima Madonnina bivša vila na Sunset Boulevardu ostavlja bez daha – jednostavno je božanstvena Rubrika Life&style Life&style

I ako i dalje misliš da u 2021. godini žene koje pokazuju dlake na tijelu nisu nešto o čemu se razgovara i raspravlja, samo pogledaj komentare ispod Madonninog posta na Instagramu. "Ona se ne mora brijati, a ja to ne moram voljeti", napisala je jedna žena.

Objavljena je i tona emojija koji se zgražaju. Jedna komentatorica napisala je branivši Lourdes "Dlake na tijelu su prirodne i nemaju nikakve veze s higijenom". Prema svemu viđenom, Leurdes Leon komentari o njezinim neobrijanim pazusima ipak ne brinu.

Photo: Instagram@lourdesleon

Komentari 0