Stars

Tko je to Karleuši zalijepio dolare na gaćice?

Popularni hrvatski dizajner izradio je najminijaturnije "hlačice" za nastup koje smo ikad vidjeli - no kada skužiš tko ih nosi sve će ti biti jasno!

Mislili smo da nas jedna od najvećih zvijezda na području 'Balkana' više ne može iznenaditi - a onda je obukla gaćice na dolare. Ne, ovaj put ne pričamo o Severini, već o Jeleni Karleuši!

 

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Turbo folk pjevačica plijeni svojih izgledom i ekscentričnim outfitima, zahvaljujući kojima je (uz optužbe da je Kim Kardashian West kopira!) postala znano ime čak i u SAD-u. Njeni outfiti za nastupe često su miks fantastičnih i pritom vrlo trendi dizajnerskih komada koji u njenoj kombinaciji izgledaju kao kostimi izrađeni baš za nju. Doduše, nekad je i to slučaj - posebice otkad Jelena intenzivno surađuje s hrvatskih dizajnerom Jurajom Zigmanom.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Talentirani Riječanin za pjevačicu izrađuje minijaturne haljinice, bodyje i korzete koji itekako privlače pozornost, a nećemo se lagati - Jeleni stoje mrak. U ovom slučaju izradio je, kako sam kaže "hlačice" za nastup koje doduše više izgledaju kao gaćice. Radi se o prozirnim gaćicama visoka struka, a strateška mjesta prekrivaju tek novčanice dolara... Uz njih, pjevačica je kombinirala bijeli crop hoodie, prozirni plastični remen za struk i Balenciagine popularne čarapa-čizme do bedra. 

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Iznenađujuće, njeni fanovi nisu oduševljeni outfitom, dok na Zigmanovom Instagramu ljudi naprosto luduju za dizajnom. Što reći - sto ljudi, sto ćudi!

Photo: Instagram/miss7

Komentari 0