Stars

Luka Modrić uistinu ima najljepšu podršku - Vanja je sinoć blistala, zar ne?

Kapetan Luka Modrić sinoć je proglašen najboljim igračem u protekloj sezoni u izboru FIFA-e. Uz Luku je na dodjeli stajala gotovo cijela obitelj, a mi moramo pohvaliti Vanju, koja je doslovno blistala

Na FIFA-inoj dodjeli nagrada za najboljeg igrača u protekloj sezoni sinoć su blistali brojni nogometaši i njihove bolje polovice. Ipak, na vrhu je samo jedno mjesto - i ono je pripalo Luki Modriću. Uz njega je na dodjelu, dakako, stigla i obitelj Modrić - supruga Vanja te dvoje djece starije djece - osmogodišnji Ivano i petogodišnja Ema. S obzirom da još nema niti godinu dana, dodjeli nije svjedočila malena Sofija, treće dijete Modrića.  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Osim što su uistinu primjer skladne i uspješne obitelji, moramo priznati da izgledaju sjajno. Supruga i menadžerica Vanja se za ovu prigodu odlučila uskladiti s Lukom pa je odjenula jednostavno crnu toaletu koju je upotpunila crnom torbicom i jednostavnim sandalama. S obzirom da su se brojne druge zvijezde večeri  okrenule kiču, Vanjina jednostavna ljepota i neponovljiva elegancija pravo su osvježenje! Svoju je kosu jednostavno isfenirala, a stvar je začinio makeup u zemljanim tonovima i ružičasto sjajilo. Iako živi daleko od očiju javnosti i ponekad jednostavno zaboravimo koliko je predivna, nema sumnje da je sinoć bila prava kraljica stila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ↝LUKA MODRIC ↜💙🇦🇲💪🏻 (@modricism) on

 

Blistali su i maleni Modrići. Dječak Ivano pojavio se u odijelu sličnom očevom, a petogodišnja Ema u crveno-bijeloj kombinaciji bila je prava princeza večeri. Naposljetku, Modrićima se na pozornici pridružila i njihova šira obitelj, a, nakon dirljivog govora, čestitke i riječi podrške doslovno su preplavile internet. Među prvima su čestitali njegovi kolege - Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i njegova supruga te brojni drugi, a nezaboravan je prizor Zvone Bobana koji u suzama osluškuje Lukin govor.

Možda vas zanima Luka Modrić danas slavi 33. rođendan pa smo se odlučile podsjetiti zašto ga volimo Rubrika Stars Stars

 

 

Nema sumnje da je Luka Modrić sinoć još jednom ispisao povijest. Na svom je Instagramu nagradu posvetio svim ljubiteljima nogometa, a ovim putem, naravno, šaljemo i naše čestitke na uspjehu i na predivnoj obitelji! 

Photo: Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić

Komentari 0