Stars

Franka i Vedran: Ludo raspoloženje i nova kreacija nakon ponoći

Na imanju Meneghetti slavilo se do dugo u noć, a u nastavku donosimo sve detalje vjenčanja godine

Možemo reći da su nam Vedran i Franka Ćorluka očekivano priredili vjenčanje i slavlje godine! Na stanciji Meneghetti održano je njihovo svadbeno slavlje, na kojem je njihove obitelji i bliske prijatelje do dugo u noć zabavljao pjevač Tony Cetinski. Međutim, za prvi ples, bračni par odabrao je klasik Oliver Dragojevića "Prije sna".

Od Vedranovih kolega iz reprezentacije, na vjenčanje su stigli Ivan Perišić sa obitelji te Luka Modrić, koji mu ipak, suprotno brojnim izvorima, nije bio vjenčani kum. Ta je čast pripala Vedranovom starijem bratu Hrvoju!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Stigli su Luka i Vanja Modrić te Ivan Perišić sa obitelji

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Vedranovi suigrači bili su jedni od glavnih zabavljača!

Taman kad smo se zabrinuli da je jedan gost nepravedno nepozvan na Frankino i Vedranovo vjenčanje, mladenci su otkrili kako je i ipak i on stigao na imanje Meneghetti... Radi se o njihovom psiću Oskaru, koji je za ovu priliku dobio i prikladnu mašnicu oko vrata!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Oskar, pasmine Shiba Inu, nikako nije mogao propustiti najvažniji dan u životu svojih vlasnika...

Tony Cetinski satima je zabavljao goste, što svojim, ali i stranim hitovima - a u jednom od njih mu se na pozornici pridružila čak i Franka! Zajedno su otpjevali pjesmu "Rollin' on the River" Tine Turner, što je razveselilo sve prisutne. 

Kao što smo i očekivali, Franka se nakon ponoći presvukla u još jednu vjenčanicu, onu s potpisom eNVy rooma, a barem njezin mali dio možemo vidjeti na snimci koju je na Instagramu objavio Vedran. Mladenci su se ludo zabavljali i u ranim jutarnjim satima te pjevali mega hit "Tek je 12 sati" grupe E.T.

 

Gazienterspor😂

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0