Stars

Ljupka Gojić Mikić: Trudnički stil

Kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Ljupka zna da je trudnoća predivno doba u kojem modne igre znaju biti jako zabavne

U slatkom iščekivanju trećeg djeteta, naša poznata manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić posebno blista. Dok obitelj Mikić očekuje prinovu, mama Ljupka nas svakodnevno oduševljava svojim trudničkim stilom. Kao da već i inače nismo razvili laganu opsesiju njezinim kombinacijama koje svakodnevno dijeli na svojem Instagram profilu, sada smo posebno zaljubljeni u njezin stil. Tko je ikada rekao da se trudnice dosadno odijevaju?! Ako te treba razuvjeriti, samo baci pogled na Ljupkin profil i sve će ti odmah biti jasno...

Ljupka obožava široke maxi haljine i u ove vruće ljetne mjesece upravo njih najčešće i nosi. Dobro izgleda i u onim jednobojnim, ali i šarenim modelima koji su istovremeno super stylish, ali i udobni za buduću mamu. 

 

 

 

S druge strane, Ljupka zna da je najljepši način kako istaknuti svoj trudnički trbuščić nešto uža haljina svjetlijih boja i printeva. 

 

No, bez obzira na udobnost haljine, buduće mame itekako mogu nositi i kratke hlačice. Važno je odabrati model koji pruža udobnost na području trbuha i dovršiti jednostavnu kombinaciju sa slatkim modnim detaljima. Cipele su Ljupkina specijalnost, ali uvijek ima na umu daj e udobnost na prvom mjestu!

 

 

 Hlačice uvijek možeš zamijeniti i jednom ovakvom cool plisiranom midi suknjom - koju bismo, usput budi rečeno, najradije odmah ukrali iz Ljupkinog ormara.

 Za ljetno kupanje, predivna trudnica bira jednostavni jednodijelni badić, a di ćeš boljeg izbora kad je ovo tako i tako jedan od najvećih bikini trendova za ljeto 2017.!

 

 Iako priznajemo da nam je Ljupka stajliš i trendi u baš SVEMU što odjene (da, čak nam pomalo i nije jasno kako joj to uspijeva), njezin besprijekorni trudnički stil najviše dolazi do izražaja kad kombinira lepršave midi haljine sa sandalama ili espadrilama, a trudnički sjaj i osmijeh najveći su joj aduti. 

 

 

 

 

Photo: miss7

Komentari 0