Stars

Ljubomorna napadačica ju je živu zapalila, ali ona se izdignula iz pakla

Život doista piše stravične priče, ali ovo je priča o hrabrosti i borbi jedne žene koja je, sasvim nevina, doživjela nezamislivu okrutnost. O svom jezivom iskustvu Dana Vullin je sada napisala knjigu

Priča je išla ovako. Dana Vulin (31), Australka iz Pertha na jednoj je običnoj zabavi 2012. razgovarala s mužem Natalie Dimitrovske. Nekoliko dana kasnije, Natalie dolazi u pratnji prijatelja Daniela Stonea na Danin kućni prag, zahtijevajući od Dane da joj kaže gdje joj je muž. Dana nije imala pojma o čemu se radi niti je ikad nakon zabave pričala s Natalienim suprugom i pokušavala joj je to dati do znanja kada je u jednom trenutku Natalie je izvadila industrijski alkohol, polila ga po Dani te ju zapalila. Nakon toga su se Daniel i Natalie udaljili smijući se.

Dana je bila u šoku kada je shvatila kako joj cijelo tijelo gori. "Vatra je bila posvuda. Kosa mi se zapalila u sekundi, a kada sam pokušala obrisati kemikaliju sa svog lica, već mi je cijela koža gorjela!". Ovo je samo dio stravičnih zapisa koje je o cijeloj situaciji napisala Dana Vulin u svojoj knjizi "Worth fighting for". Ta knjiga na tržište izlazi za nekoliko dana, 28. kolovoza.

 | Autor: promo promo

Da nije bilo čovjeka koji je vježbao u obližnjoj teretani koja se nalazila u blizini Daninog stana, Denisa Ericsona, tko zna što bi bilo. Dana je u vatrenoj stihiji pokušala na više načina otkloniti vatru sa sebe, probala je i s vodom, a onda se i umotala u deku, jer tako se obično ljudi i spase. Ipak, njoj je spas pružio čovjek koji je čuo njezine krike, pozvao hitnu pomoć i ostao uz nju dok liječnička ekipa nije stigla.

 | Autor:

Zatim je uslijedila borba hrabre Australke. Nakon što je njezina napadačica smještena u zatvor na 17 godina, Dani su doktori morali "pokrpati" dvije trećine kože tijela, koja je bilo potpuno izgorena. Da bi se što prije regenerirala koža lica, Australka je nosila kompresijsku masku koju dvije i pol godine nije skinula s lica. Također, na njoj je napravljeno više od 200 operacija! U jednoj je emisiji pokazala prvi put lice. I sebi i javnosti.

 | Autor:

"Nitko nije mislio da je to fizički moguće, na takav se način regenerirati. Osjećam se kao da sam osvojila olimpijsko zlato", izjavila je Dana Vulin za australski Daily Mail.

 

Photo: promo

Komentari 0