Stars

Linda Evangelista provela je praznike s maćehom svog sina, Salmom Hayek. Ispričala je kako je bilo...

  • Linda Evangelista provela je praznike s maćehom svog sina, Salmom Hayek
  • Dokaz da možete ostati prijatelji s bivšim (François Henri Pinault) i njegovom novom ženom - premda su se u jednom dijelu života "preklopile"
  • Dapače, ovdje je na snazi potpuna ženska solidarnost

Linda Evangelista i Salma Hayek možda dijele bivšeg (on je Salmin trenutni suprug i otac Lindinog djeteta), ali to ih nije spriječilo da besprijekorno spoje svoje obitelji. U nedavnom intervjuu, Evangelista je govorila o svom sinu Augustinu Jamesu Evangelisti kojeg ima iz veze s Françoisom Henrijem Pinaultom i svom suroditeljskom odnosu s njegovom 'maćehom', Salmom.

Zanimljivo je da između dvije žene nema gorčine, mada su se u jednom periodu "preklopile" u Pinaultovom životu. Kronologija ide ovako: biznismen, inače milijarder i vlasnik brojnih modnih brendova poput GuccijaYves Saint-LaurentaBottega VeneteBalenciageAlexander McQueenaStelle McCartney, draguljara Boucherona, da spomenemo samo neke, je hodao je sa supermodelom od rujna 2005. do siječnja 2006.

Nije dugo, priznajemo, a travnju 2006. započeo je vezu sa Salmom Hayek. Sve čisto? Zapravo i ne. Naime, Linda je tada bila trudna, Augustin Evangelista rođen je u listopadu. Kad su Salma i François već debelo bili zajedno. No izgleda to to nikome nije pokvarilo ništa. Par se vjenčao 14. veljače 2009. u Parizu, a u travnju su obnovili u Veneciji.

Ni Linda nema ništa protiv. Zapravo, dvije zvijezde zajedno provode i praznike. Baš je tako ispričala tijekom intervjua koji je dala za novi broj Voguea - ona i drugi supermodeli, Naomi Campbell, Christy Turlington, Cindy Crawford na naslovnoj su stranici rujanskog izdanja. "Bila sam bolesna za prošli Dan zahvalnosti. Rekla sam da neću slaviti jer se ne osjećam dobro, a  ona je rekla: O, ti si! Dolazim. I puf, bila je ovdje. Salma je sjela u avion sa svojom kćeri, Vlentinom, došla ovamo i napravila nam večeru za Dan zahvalnosti", rekla je. 

 "Zaželjela sam njezinu meksičku piletinu s krumpirom s tartufima. Provela je dan u kuhinji i sve sama skuhala. Nije željela pomoć, djeca su joj samo na kraju pomogla. Napravila je gozbu, prekrasan, prekrasan obrok."

Salma Hayek je bliska i s Pinaultovom najstarijom kćeri, Mathilde Pinault, iz njegovog prvog braka s Dorothée Lepère, a ovo nije prvi put da je Evangelista odala priznanje glumici kao 'maćehi' svog sina. Još 2021. Hayek je na Instagramu objavila fotografiju s Augustinom, na kojoj je Evangelista komentirala dva emotikona srca.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    pa nek uziva