Stars

Lijepe supruge naših nogometaša - kojoj bolje stoji prirodni look?

Naše mlade WAGS-ice objavile su fotografije u prirodnim izdanjima i ne možemo se odlučiti kojoj bolje stoji no-makeup look

Izabel Kovačić i Dina Dragija uvijek nam izgledaju besprijekorno, a kad god ih vidimo u izdanjima bez šminke, lagano nas opere ljubomora. Predivne kože, kose i prodorno plavih očiju, ove su djevojke prave promotorice prirodne ljepote. 24-godišnja Izabel, supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, na Instagramu je objavila fotografiju u prirodnom izdanju, a njezini Instagram pratitelji zasuli su je komentarima "kako ima najljepšu kosu na svijetu" te kako "izgleda poput žive lutke". 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Ovo nije prvi put da smo vidjeli kako Izabel nosi prirodni look, dapače, ona je kraljica opuštenih izdanja i često nas oduševljava no-makeup makeup lookovima. I dok njezin suprug Mateo u novoj sezoni igra u dresu Chelsea, Izabel je u manje od mjesec dana postala miljenicom engleskih medija koji su je već svrstali na popis najljepših WAGSica. 

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

 Međutim, nije Izabel jedina prirodna ljepotica među ženama i djevojkama naših nogometaša, 21-godišnja Dina Dragija opasno joj konkurira svojim prirodnim izdanjima. Ova djevojka jednostavno sama po sebi izgleda kao da joj je mjesto na Victoria's Secret pisti pa naravno da baš kao i većina anđelica jednako savršeno izgleda i bez šminke...

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Cijelog je ljeta predivna Dina objavljivala fotografije sa ljetovanja na kojima pozira u prirodnim izdanjima bez šminke, a nas samo zanima može li ova djevojka ikada ispasti loše na fotografijama?!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Kako ti se sviđaju prirodni lookovi naših WAGSica?

 

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kockica123

    možda bih i znala da se vide fotke ;)