Stars

Lidija, Korana ili Ana - kojoj crna bolje stoji?

Iako smo je izbjegavali u ljetnim mjesecima, čini se da bez crne boje ipak ne možemo. A ne mogu niti hrvatske it cure - Lidija Lešić, Korana Gvozdić i Ana Radišić

Elegantna, luksuzna, vječna, mistična - sve je to crna boja. Nije ni čudo da total crni look rado biramo u hladnijim mjesecima kada se volimo slojevito oblačiti. Odavno crna više nije boja tuge, a sve zahvaljujući superseksi tkaninama koje najčešće i dolaze u crnoj boji - koži, čipki i u zadnje vrijeme jako popularnom PVC-u. Za ekskluzivno predstavljanje linije za ljepotu kose Kérastase Elixir Ultime u zagrebačkom Velvetu, tri su poznate dame odabrale (gotovo) total dark look. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Crno odijelo s bijelim sandalama i bijelom košuljom savršeno je iskombinirala model Lidija Lešić. Doista, odijelo je vječno koliko i crna haljina, pa ne možemo nabrojati jedan razlog zašto ga još uvijek nemamo u ormaru. Kako bi dojam mistične poslovne dame bio potpun, Lidija je odabrala tamnocrveni ruž, koji je bio savršen kontrast njezinoj platinasto plavoj boji kose.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Total crni look uvijek dobro prolazi u kombinaciji finih crnih hlača, minimalističkih sandala i ležernog blejzera koji se nosi preko (logično) crnog svilenog topa. Baš takav look odabrala je Korana Gvozdić. I nije pogriješila. Crne poslovne hlače jednako dobro funkcioniraju i u dnevnoj varijanti u kombinaciji s finim tenisicama i ležernim puloverom, kao i u spoju s ekstremno elegantnim blejzerom i cipelama tanke peta, kao je to Korana nosila.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Koliko god voljeli masculine odjevne komade, poslovne hlače i odijela koja kao da smo ukrali iz njegova ormara, od jednog ne možemo pobjeći. Mala crna haljina je ultimativni i vječni klasik. To jako dobro zna Ana Radišić, koja je crnu haljinu dugih rukava kombinirala sa špic cipelama kitten pete.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0