Stars

Lidija Bačić pokazala kako je to kad se "odluči sakrit'", a kako kad se "odluči otkrit'" (iako ovo znamo)

  • Pjevačica Lidija Bačić poznata je po svom provokativnom stilu
  • Novom objavom pokazala je kako u privatnom životu 'fura' ipak ležerniji stil i zatvorenije odjevne kombinacije

Splitska pjevačica Lidija Bačić(33), poznata i pod nadimkom Lille, vrlo nas često zna iznenaditi svojim stajlinzima. Poznata je po tome da voli istaknuti i pokazati svoje atribute na koje je ponosna te odabire uske, kratke i dekoltirane odjevne kombinacije. No, ponekad se i ona voli 'sakriti' i tada odabire outfit u kojem je nemamo često prilike vidjeti. Kako bi pokazala obje svoje strane, Lidija je na Instagramu podijelila dvije fotografije.

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

U prvoj objavi Lidija pozira u crvenoj haljini do iznad koljena s dekolteom koja kao detalj s lijeve strane imam lagani prorez ukrašen vezicama. Cijeli outfit je zaokružila crnim salonkama u špic te crvenim ružem, a svoju dugu valovitu kosu je raspustila. Uz objavu je napisala: ''Ono kad se odlučim otkrit' ''. Ispod objave, njezini pratitelji, udijelili su joj brojne komplimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

S drugom objavom nas je malo iznenadila te se odlučila za all black outfit. Jakna, majica, sunčane naočale te kapa bili su dio njezinog outfita za odlazak u šoping centar u kojem je i pozirala dok je u ruci držala smoothie. Uz objavu je napisala: ''Ono kad se odlučim sakrit' ''. I za ovo izdanje zgodna pjevačica dobila je pohvale svojih pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Moramo priznati kako nam je bilo pravo osvježenje vidjeti Lidiju u izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti i da joj i ono pristaje. U kojem je izdanju pjevačica tebi bolje izgleda? 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0