Stars

Lejla Filipović emotivno čestitala Tariku rođendan, a on se svima pojadao da ga muči jedna stvar

  • Tarik Filipović proslavio je 49. rođendan, a biranim riječima mu je na društvenim mrežama čestitala supruga
  • Voditelj je otkrio koliko voli rođendane i da mu jako nedostaju veća proslava i zagrljaji drugih ljudi
  • Ipak, najavio je da mu proslavu 50. rođendana nitko neće ukrasti makar sam morao cijepiti "sestre i braću"

Popularni voditelj Tarik Filipović jučer je proslavio 49. rođendan. Naravno, obzirom na trenutke okolnosti, proslavio ga je u krugu najmilijih, a posebno emotivnu čestitku mu je u večernjim satima na Instagramu napisala i njegova supruga Lejla. Objavila je lijepu zajedničku fotografiju na kojoj su oboje nasmijani, a Tarik je razvukao posebno veliki osmijeh. 

"Sretan rođendan ljubavi. Da si mi uvijek ovako nasmijan. Volim te" napisala je Lejla uz fotografiju.

Naravno, objava je izazvala mnoštvo lijepih reakcija, gotovo 2000 lajkova, ali i komentare prepune čestitiki, biranih riječi i srca. Mnogi su Tariku čestitali rođendan i na Lejlinom profilu, javili su se i poznati poput Bojane Gregorić Vejzović, Tarikovi i Lejlini susjedi, fanovi iz daleko Abu Dhabija i brojni drugi.

A supruzi se na instagramu javio i sam Tarik. Samo je ostavio dvije ikonice, srca i zvijezde. Sasvim je jasno "što je pjesnik time htio reći".

Lejla Filipović otkrila je li Tarik ljubomoran u braku koji traje već 12 godina

Na svom Instagram profilu Tarik je bio nešto rječitiji pa je napisao podugačak tekst povodom proslave 49. rođendana. Pričao je koliko voli rođendane, ali istaknuo što ga je zadesilo točno na njegov 48. rođendan te što mu je najviše nedostajalo ove godine.

"Rođendani i ja se volimo...javno...godinama...49...volim proslave,uzbuđenje,šušur...kao dječak bih proplakao noć na 12-i jer slijedi godinu dana čekanja...i osjećaj posebnosti tog dana nije nestao...ali mi drugu godinu za redom izmiče proslava i zagrljaji dragih ljudi...prošle godine baš na “samo moj dan” proglasiše globalnu pandemiju...zaključaše i ovogodišnje zagrljaje i poljupce...50-i mi neće ukrasti makar sam procijepio sestre i braću diljem Zemlje majčice...zagrljaji najmilijih i mamina torta ostaviše ipak srce na mjestu❤️"

Tarik je bio sasvim jasan, velika proslava 50. rođendana mu neće izmaći makar sam cijepio svoje uzvanike. Čini se da će to biti prava fešta kakva i priliči 50. rođendanu. E, pa dragi Tariče, odmah se bilježimo sa štovanjem...

Možda vas zanima Lejla podijelila uspomenu, ali svu pažnju je privukao Tarikov modni izbor Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0