Stars

Legenda hrvatske glazbe Rajko Dujmić u teškom stanju nakon prometne nesreće

  • Legenda hrvatske glazbe, skladatelj i glazbenik Rajko Dujmić autom je sletio s ceste kod Ravne Gore
  • Trenutačno se u teškom stanju nalazi u bolnici u Rijeci, s ozljedama glave
  • Supruga Snježana apelira da molimo da se tvorac najvećih hitova Novih fosila probudi iz kome
Možda vas zanima Osvoji L'Occitane kozmetiku vrijednu 550 kuna Rubrika Beauty Beauty

65-dodišnji Rajko Dujmić zasad je u stabilnom stanju, prenosi 24sata iako je zadobio teške ozljede glave u prometnoj nesreći jučer pokraj Ravne gore. Dujmić koji je upravljao automobilom sletio je s ceste u srijedu kasno poslijepodne, a doznaje se da je pritom i ispao iz auta. 

Prema informacijama kojima u ovom trenutku raspolaže 24sata, nalazi se u bolnici na Sušaku na odjelu intezivne njege i u stabilnom je stanju. Dujmićeva supruga Snježana na svom je facebook profilu objavila dramatičan apel: "Molim vas, molite da se probudi iz kome", a otada ne prestaju stizati poruke podrške jednom od najuspješnijih i najplodonosnijih glazbenika u povijesti hrvatske estrade. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Rajko Dujmić najpoznatiji je kao vođa legendarnih Novih fosila te je dobitnik Porina za životno djelo. Nakon završene srednje glazbene škole (smjer violina), svirao je klavijature u nekoliko različitih sastava, a uskoro je započeo i skladateljsku karijeru. Većinu karijere ipak je proveo u Novim Fosilima i zaslužan je za neke njihove najveće hitove Poput Plave Košulje, Tonke, Ključa ispod otirača..., a albumi ovog benda u to su se vrijeme prodavali u više od 500 tisuća primjeraka.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Nadamo se da će se ova legenda oporaviti od automobilske nesreće i nastaviti pisati pjesme koje se pamte. 

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0