Stars

Lažne šiške su trend! Pogledaj kako ih je isfurala Mia Kovačić

  • Mia Kovačić pažnju je privukla lažnim šiškama koje je nosila uz glamurozni, visoki rep
  • Voditeljica je prikupila mnogo komplimenata, a atraktivan je bio i crni Envy Room kombinezom koji je odjenula
  • Prije nekoliko dana lažne šiške je nosila Antonija Blaće pa se pitamo postaju li one vrući trend

Nova sezona emisije Ples sa zvijezdama privlači veliku pažnju javnosti. Osim atraktivnih plesnih parova, u fokusu je odabir glazbe, odjevanje i sami voditelji. Oči javnosti sinoć su bile uperene u stilski odabir Mie Kovačić koja emisiju vodi s Jankom Popovićem Volarićem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Kovačić (@miak1982) on

Iako je Mia sinoć uistinu blistala u crnom Envy Room kombinezonu koji je isticao njenu vitku figuru i lijepo oblikovane ruke, mnogo više pažnje odnijela je njena frizura. Voditeljica se, naime, odlučila za visoki rep koji je upotpunila lažnim šiškama. Kose šiške istaknule su joj lice, a Mia je sve zapečatila decentnim make up-om za kakav se najčešće odlučile. Na svom Instagramu Mia se pohvalila sinošnjim lookom, a komplimenti su se nanizali. "Uvuci trbuh." - zadirkivala ju je Tatjana Jurić, a neki od pratitelja poručili su joj da je savršena i prava mačka.   | Autor: RTL RTL

Na lažne šiške se prije nekoliko dana, u emisiji "Zvijezde-ljetni hit", odlučila se i Antonija Blaće. Iako je napravila značajno drugačiju frizuru, obrazac je isti pa se pitamo postaju li lažne šiške pravi trend? Ne bismo se iznenadili. Naime, šišanje šiški tema je koja muči mnoge. Kako će stajati, hoće li ih biti teško stilizirati, hoće li izazvati prištiće na čelu? Pitanja je mnogo, a odgovori stižu tek kada je šteta počinjena. Upravo zato veoma nam je jasna odluka za lažne šiške.

Jednostavno se stavljati, još lakše uklanjaju i u jednom trenu (bez posljedica!) možeš saznati kakav je uistinu život sa šiškama. Bi li se ti odlučila na lažne šiške?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0