Stars
Lana Klingor ponovno na sceni:

Lana Klingor s 40 se vraća pjevanju: 'Zrele godine nisu prepreka u ostvarivanju vlastitih želja!'

  • Sjećaš li se grupe „Elektro Team“, odnosno, „E.T.“? Da, to je zagrebačka dance grupa nastala početkom 90-ih
  • Tada je u bendu pjevala Vanna, a nakon nje promijenilo se još nekoliko pjevačica
  • Dvije od njih, Lana Klingor i Andrea Qubrick napravile su duet i promovirale pjesmu Revolveri

Duet čine Lana Klingor (40) i Andrea Qubrick (41), a pjesma se zove „Revolveri“. 

Andrea je 2000. s E.T.-jem snimila album „Disco Neckt“. Godinu dana kasnije odlazi iz grupe, a nova pjevačica postaje Lana Klingor. Ostvarila je s E.T.-jem velike uspjehe, album “Vision 5” dostigao je zlatnu nakladu. Međutim, Lana je otišla iz benda 2005. godine. Nakon 16 godina njih su dvije snimile pjesmu i spot, a vjerojatno će i nastaviti suradnju. 

 | Autor: Promo Promo

„Danas su realizirane žene u četrdesetima s različitim interesima i uspješnim karijerama. Nije ih napustila strast za glazbom, naprotiv, osjećaju je više no ikad i u privatnim su druženjima zaključile da imaju još mnogo toga ponuditi u glazbenom smislu i da scena nije rezervirana samo za mlade cure. Svojim primjerom žele poslati poruku svim ženama da majčinstvo i zrelije godine ne moraju biti prepreka u ostvarivanju vlastitih želja. Samosvjesne su, pune iskustva koje im sad pomaže da daju najbolje od sebe“,  najava je ovoga dueta i pjesme. 

Za styling djevojaka pobrinuo se popularni stilist Marko Grubnić, koji je na Laninu objavu ostavio emotikone srca, a pozitivne komentare ostavile su još neke poznate osobe. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0