Stars

Lana Jurčević: Stilske tajne za preživljavanje zime

Opsjednuta je jaknama, a u slobodno vrijeme izbjegava make up. Što nam je još otkrila Lana, pročitajte u tekstu

Na Instagramu je prati 285 tisuća ljudi, a da nije pjevačica vjerojatno bi bila uspješna make up artistica, jer je već nekoliko puta dokazala da je itekako nadarena za šminkanje. Jedna je od najstajliš Hrvatica i uvijek je u koraku s najnovijim trendovima, a krasila je i jednu naslovnicu našeg glossy magazina Budi.IN Chic. Naravno, radi se o Lani Jurčević, a u kratkom intervjuu otkrila nam je svoje zimske stilske i beauty tajne.

Trenutno najradije nosim...

Nije baš da mogu birati i uživati u slaganju kombinacija, jer mi je trenutno najvažnije da mi bude koliko - toliko toplo na ovim minusima, tako da su jedini odabir dugački topli kaputi, bunde, uglavnom tople stvari... 

Omiljeni odjevni komad mi je...

Puni su mi ormari jakni, ali onih kraćih i čekat će me još koji mjesec dok ne zatopli. Ne znam otkud mi takav fetiš na jakne, uvijek se čudim koliko ih imam.

Preko zime ostajem stajliš...

Malo teže iskreno, zato sam i pobjegla u Maroko da se malo zagrijem, barem preko dana jer su i tamo noći jako hladne, pa je bilo zanimljivo pakirati se za tamo.

Iz kuće nikada ne izlazim bez...

90 posto slobodnog vremena sam bez šminke i u nečemu udobnom, a kako je meni doslovno svaki dan potpuno različit, tako mi se izmjenjuju i stvari u torbi, kao i na meni. Nekad sam više casual, nekad s mene bliješti na sve strane, a to su uglavnom koncerti, snimanja... Nekad sam jednostavno, polu-poslovno obučena kad imamo raznorazne sastanke...

Moja zimska beauty rutina uključuje...

U Maroku sam kupila prirodno arganovo ulje, čak sam gledala kako ga proizvode i oduševila se. Doduše, miris je sve samo ne fin, ali se ipak ne prestajem mazati s njim jer mi je koža od njega čudo. 

 

Beauty is not who you are on the outside, it is the wisdom and time you gave away to save another struggling soul like you.

A photo posted by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Moj omiljeni zimsku make up look je...

Definitivno tamne oči, malo neki "smokey cat eye" i blijede usne... 

Photo: Danijel Berković/PIXSELL

Komentari 0