Stars

Lady Gaga je objavila novu fotku i otkrila zašto više ne brije noge

  • Pjevačica i glumica Lady Gaga iznenadila je javnost svojom iskrenom objavom na Instagramu
  • Pozirala je u haljini i Dr. Martens čizmama te je otkrila kako noge nije brijala četiri dana
  • Slika je nastala u privatnom avionu s kojim je Gaga doletjela u New York jer je jedna od domaćica sutrašnje Met Gale

 Ovogodišnja dobitnica nagrade Oskar za najbolju pjesmu, Lady Gaga (33), još jednom je iznenadila javnost svojom iskrenošću. Naime, na svom Instagram profilu objavila je kako pozira u privatnom avionu u haljini s motivima limuna, u kojoj je osvanula na naslovnici američkog izdanja magazina Elle u listopadu prošle godine, a oko struka je zavezala zelenu kariranu košulju te je obula crne Dr. Martens čizme. No, opis ispod slike je ono što je zaintrigiralo javnost, a glasi: ''Met Gala, stižemo! Jako sam uzbuđena što sam jedna od voditeljica Anninog eventa. (I nisam obrijala noge četiri dana, što zbilja upotpunjuje look.)''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Preplanula plavokosa umjetnica je pozirala i podigla lijevu nogu kako bi se njeni fanovi uvjerili da govori istinu te je istaknula hashtag ''ZoomIn''(približi). 

Možda vas zanima Sitne navike koje razotkrivaju muškarca: Kojem tipu pripada tvoj dragi? Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo, Lady Gaga je doputovala u New York zato što je uz Annu Wintour, pjevača Harryja Stylesa, tenisačicu Serenu Williams te modnog dizajnera Alessandra Michellea domaćica ovogodišnje Met Gale koja će se održati u ponedjeljak, 6. svibnja. Tema je ''Camp: Notes on Fashion'', a inspiracija za nju je došla iz eseja Susan Sontag iz 1964. "Notes on Camp" kojeg je autorica posvetila Oscaru Wildeu. Camp ili kako se čita - Kemp, je zapravo laž koja govori istinu, estetika ili ironija lošeg ukusa, prenosi Zarez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 Možemo pretpostaviti kako na sutrašnjem događaju nećemo vidjeti mnogo elegancije te slobodno možemo očekivati i dosad ne viđena pretjerivanja na ovom događaju na kojem svake godine vidimo kreacije o kojima se godina priča.

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0