Stars

Kristina Mandarina još malo "doradila" svoj izgled: sad ima kosi mačkasti pogled

  • Djevojka bujnog poprsja koja se proslavila prodajući mandarine nastavlja s transformacijom svog izgleda
  • "Oduvijek sam željela mačkasti pogled" izjavila je Kristina Penava zvana Kristina mandarina - a sad ga je i dobila...
  • Pogledaj njezinu novu promjenu: možeš li u njoj prepoznati istu djevojku otprije godine i pol

Već se prije nekoliko tjedana pisalo o transformaciji 22-godišnje prodavačice, kad je na instagram profilu objavila slike s "novim" usnicama, popunjenima hijaluronom. Također, njezine su obrve postle gušće i ljepše obilkovane nego na slikama sa štanda ispred zagrebačkog King Crossa prije godinu dana. Prodaja voća u spoju s njezinim bujnim poprsjem ovu je djevojku lansirala u svijet poznatih, a pozornost medija nije je smetala.

Možda vas zanima Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Pa tako Kristina svoj život voli podijeliti s javnošću. Osim o "novim" usnicama tako se pričalo i o umecima za kosu, a Kristina je dobila doista seksepilan izgled. Tada je objasnila da promjene nikako nisu drastične već da je riječi o alatima koje i drugi upotrebljavaju na Instagramu, filterima i Photoshopu.

 | Autor: RTL Exkluziv/Screenshot RTL Exkluziv/Screenshot Sad je s promjenama otišla ipak još malo dalje, kako je donio RTL Exklusiv. Poželjela je "mačkasti pogled" (onakav kako ga je isfurala Melania Trump), a dobila ga je u ordinaciji dr. Matije Miletića. Kristinine su obrve povišene, a oči blago ukošene , objasnio je u tom prilogu sam liječnik, a izgled je osvježen. Izgleda da je i sama Kristina jako zadovoljna s izgledom. 

 | Autor: RTL Exkluziv/Screenshot RTL Exkluziv/Screenshot

Mijau! Sad kad kažemo da je Mandarina prava mačka to ima još jedno značenje...

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    mislim da ovoj uopće ne treba davati medijske pažnje.