Stars

Kraljevski skandal: Procurile ukradene gole fotke Meghan Markle!

Svega dva mjeseca prije velikog kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, par se našao se pred novim velikim izazovom

Kao i svake inkriminirajuće fotografije, i ove su ukradene s mobitela. Ovoga puta, žrtva je Meghan Markle, 36-godišnja američka glumica i buduća supruga princa Harryja. Iako kraljevska obitelj još uvijek nije službeno reagirala na skandal s fotografijama, prilično smo sigurni da kraljica Elizabeta nije sretna... A sigurno ni mladi par. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Fotografije nisu starije od dvije godine, što su stručnjaci procijenili prema narukvici koju Meghan ima na fotografijama. Naime, dotična je narukvica poklon koji je Meghan dobila od princa Harryja 2016., nakon njegova posjeta Africi. Prema tome, mnogi su zaključili kako su golišave fotke u toplesu na plaži te one hotelske u ručniku - bile i namijenjene za njega. U prvom planu su njezine gole grudi, a izvor blizak kraljevskom paru otkrio je kako je princ Harry već poduzeo odgovarajuće mjere za zaustavljanje širenja fotografija.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Kompromitirajući sadržaj objavljen je na internetskoj stranici koja je "poznata" po objavljivanju ukradenih intimnih fotki slavnih. Kako je Meghan već neko vrijeme po povećalom javnosti (zbog princa, naravno!), naravno da je kradljivcima buduća članica kraljevske obitelji sigurno bila primamljiva meta.

Ovaj se skandal dogodio svega par dana dana nakon što je kraljica Elizabeta II. dala službeno dopuštenje za vjenčanje svojeg unuka Harryja. "Izjavljujem da dajem svoj pristanak na bračni ugovor između svojega najdražeg i voljenog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle te navodim kako će moja suglasnost biti označena Velikim pečatom i upisana u knjige Privilegijskog vijeća", stoji u službenom priopćenju kraljice. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty Images

Komentari 0