Stars

Kraljevska obitelj u ružnim božićnim džemperima uljepšat će vam dan

I dok kraljičin, očekivano, krasi Velški korgi, najviše će vas nasmijati zajednički džemper Kate i Williama

Kraljicu Elizabetu II, Kate Middleton, princa Williama i Harryja te ostatak britanske kraljevske obitelji zahvatio je pravi blagdanski duh. Iako se radi o njihovim voštanim figurama, božićni styling koji su za njih osmislili u poznatom londonskom muzeju Madame Tussauds nasmijat će vas i uljepšati vam dan. Sve članove poznate obitelji obukli su u "ružne" božićne džempere, a možda i nasjmješnije je što su Kate i William dobili jedan veliki zajednički džemper. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

I dok je zajednički komad kraljevskog para ukrašen tipičnim blagdanskim motivima, princ Harry na svom džemperu ima preslatkog pingvina s božićnom kapicom, a na kraljičinom je izvezeni Velški korgi, koji je u pravom izdanju također dobio svoje pletivo. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Jedino što na ovoj fotografiji nedostaje su najmlađi pripadnici obitelji - princ George i princeza Charlotte, s kojima bi scena bila još slađa. Kraljevska obitelj dala je dopuštenje muzeju da obuku njihove figure u ove otkačene outfite, a sve ima i humanitarnu svrhu, kao dio kampanje za pomoć djeci povodom Dana božićnih džempera, 16. prosinca.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0