Stars

Kourtney obožava H&M čizme od 400 kuna, a i vi ćete!

Ako je suditi prema najpoznatijim trendsettericama, ove sezone nosit će se samo jedan model čizama

Što god vi mislili o obitelji Kardashian, činjenica je da većina ljudi (barem potajno) jedva čeka da jedna od ovih trendsetterica otkrije svoje modne ili beauty favorite. 

Ako itko zna što se trenutno nosi, ali i što će se tek nositi, to su upravo sestre Kardashian-Jenner. Ovoga puta Kourtney je odlučila otkriti svoje jesenske favorite cipelica lutalica. Točnije, ovosezonskog 'must have' modela - čizama iznad koljena.

Zato, prestanite raditi sve što radite, dobro slušajte te pripremite kemijsku olovku i papir. 

 

Yesterday.

Fotografiju objavljuje Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

'Obožavam dobre čizme iznad koljena. Tijekom dana ih nosim uz tajice i traperice s oversize majicama, tunikama ili vestama, dok ih navečer najčešće kombiniram uz vruće hlačice. Bez obzira kako ih nosite, one su modni dodatak koji će u sekundi učinit da izgledate (i osjećate se) seksi!', napisala je Kourtney na svojoj web stranici.

 

Miami vibes.

Fotografiju objavljuje Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Kako bi obožavateljima pomogla u odabiru idealnog modela, podijelila je svojih 8 favorita. Iako su se na popisu (očekivano) našli i dizajnerski modeli, najviše su pažnje izazvale čizme iz H&M-a.

 | Autor: H&M H&M Riječ je o modelu u smeđoj boji s visokim potpeticama čija je cijena oko 380 kuna, a moguće ih je nabaviti u H&M trgovinama i web shopu.

Photo: Getty Images

Komentari 0