Stars

Stigla je nova, izvrsna knjiga o stilu i životu

Ako si voljela knjigu 'Kako biti Parižanka', genijalni vodič 'LJUBAV x STIL x ŽIVOT' ćeš obožavati

Garance Doré je poznata fotografkinja, ilustratorica i osnivačica vrlo utjecajnog modnog bloga. Mnogi je nazivaju ikonom stila i osobnom inspiracijom. Kao dobitnica 'modnog Oscara', pisala je za mnoge časopise, poput Voguea, New York Timesa, Ellea... Osim toga, surađivala je s brojnim poznatim modnim brendovima. Céline, Chloé, Chopard, Dior, Prada, Louis Vuitton – izaberi, sve je pokrila. Dakle, Garance je netko tko ti može puno toga reći o odijevanju, stilu i uspjehu u životu.

 | Autor: A uspjeh je svakako dio stila.
Knjigu 'LJUBAV x STIL x ŽIVOT' je upravo objavio izdavač Znanje, koji nam je prije godinu dana omogućio prozor u tajni svijet Parižanki. Ova knjiga je stigla baš u vrijeme kad treba ponovno dati odgovor na pitanje 'Super su mi Parižanke, no što bih dalje čitala?'. Proljeće je pred vratima, sigurno i ti već planiraš lepršaviju odjeću i u glavi vrtiš bezbroj kombinacija. Ovo je definitivno ta knjiga koju si čekala. U časopisima i na internetu ima puno toga, ali kada jedna kvalitetna osoba to ujedini u svoju viziju, tada dobijemo nešto posebno.

 

Vrijednost ovog naslova je golemo životno iskustvo Garance. Ona će ti pružiti vrijedne savjete, a da se ne osjećaš kao da ti netko pametuje. Knjiga je pisana u prvom licu i autorica prenosi sve ono što je u životu naučila. Dijeli svoje snove, strahove, uspjehe i neuspjehe. Vodi te u samu srž stila koji nije samo ono vanjsko, način na koji se prikazujemo na van. Stil se sastoji od cjelokupnosti svega što jesmo i to je u knjizi odlično objašnjeno. Uvijek samo naprijed bez odustajanja.
Stvar s knjigama koje nas poučavaju stilu je to što ih nikada nije dovoljno. Svaka autorica nam donosi nešto novo (jer je i svaka osoba nešto novo), time nam pokazujući da je nužno pronaći svoju individualnost bez kompromisa. Svatko može kupiti komad odjeće, novu šminku ili popratiti neki trend s Instagrama. Trendovi se izmjenjuju, ali pravi stil ostaje. Kako bi pronašla svoj stil moraš trebaš prestati slijediti druge i pronaći nešto svoje. Garance je super mentorica jer se ne hvali bezveze, nego ti daje smjernice koje će ti biti itekako korisne.

 | Autor:


Od pitanja kako pronaći vlastiti stil i eleganciju, pa do raznih savjeta koji se tiču života, posla i ljubavi, ona u knjizi putuje od Pariza do New Yorka, zastajkujući usput da ubaci i koji dragulj vezan za pravila ponašanja, ispravan odnos s vlastitim ogledalom te nužnost odbacivanja savršenstva. 
Ovo je knjiga koja bodri, potiče, dijeli stečeno znanje i gura te dublje prema samoj sebi. I to sve je prekrasno upakirano – kada je primiš u ruke, shvatiš da ju je napravio netko s iznimnim osjećajem za ljepotu. Prepuna je dizajnerskih trikova i odličnih fotografija, ali nikada ne gubi doticaj s onim što predstavlja. A to je: autentični pogled u svijet mode, elegancije i ispunjenog života.
'Puno znači poznavati vlastiti stil. To vam omogućuje da komunicirate bez ijedne riječi, pretvara vas u pronicljivog kupca, glavnu urednicu vlastitog ormara.' – Garance Doré
 (Znanje, 149,00 kn)  

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0