Stars

Kladimo se da će te fotka Janice Kostelić totalno raznježiti

Proslavljena hrvatska skijašica jutros je oduševila sve objavom na Twitteru

Nakon što je 1. siječnja rodila sina Oskara, najtrofejnija hrvatska skijašica Janica Kostelić nakratko je nestala s društvenih mreža. To nam je, dakako, posve razumljivo i očekivano. Sportašica je poostala majka u 37. godini života, a sina je rodila u Petrovoj bolnici carskim rezom. Nakon nešto više od 20 dana, Janica se vratila na društvene mreže i to objavom na Twitteru.
 

Skijašica je objavila fotografiju iz 1985. godine, a na njoj se vide Janica i Ivica, danas 39-godišnjak, koji se nalazi u veoma poznatom ambijentu - u snijegu na Sljemenu Mali Kostelići nose punu zimsku opremu te sretno grickaju jabuku. Ma zar nisu preslatki?! Naime, već je dobro poznato da Janičino i Ivičino djetinjstvo, kao ni njihov sportski put, nisu bili nimalo lagani. Dobro je poznato da su Kostelići, danas okrunjeni brojnim nagradama i medaljama, spavali u šatorima i vozili se do skijališta u autu bez grijanja. Njihov sportski i životni put ovjekovječen je u dokumentarnom filmu Gnothi Seauton (Upoznaj samog sebe).   | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL

Sportska povijest i njihovo Sljeme sigurno je i danas snažna spona koja Janicu i Ivicu čini toliko bliskima. Možda se za nekoliko godina ovoliko slikaju mali Oskar te Ivičini sinovi - Ivan (3) i Leon (2). 

Photo: Patrik Maček/PIXSELL

Komentari 0