Stars

Kourtney Kardashian iskopirala Lidiju Bačić?! Tko po tebi bolje nosi ovaj outfit, Lille ili Kourtney?

  • Među najkomentiranijim stvarima s Dore bio je prozirni kombinezon Lidije Bačić
  • Lidija se na Instagramu usporedila sa svjetskim zvijezdama poput Kim Kardashian i J.Lo
  • Kourtney Kardashian izdanju vrlo nalik Lidijinom

Pozirno je u modi. Malo tila, malo čipke i mnogo gole kože provjereni je recept za kojim često posežu svjetske zvijezde, a domaće tek čine prve korake prema takvom obliku modne hrabrosti. Jedna od prvakinja takvog trenda bila je Lidija Bačić Lille koja se na Dori predstavljala pjesmom ''Tek je počelo''. Iako pjesma nije postigla očekivane rezultate, o Lidiji se pričalo više nego o pobjedniku. A za sve je kriv jedan prozirni kombinezon...  | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Nel Pavletic/PIXSELL

Kolaž kao dokaz

Naime, Lidija je za svoj nastup odjenula prozirni kombinezom pojačan tkaninom na kritičnim zonama. Outfit, nema dvojbe, za pamćenje. Ipak, brojni nisu bili oduševljeni Lidijinim seksi izdanjem pa su ostavljali ružne komentare na društvenim mrežama. Lille nije bila previše dirnuta, već je zlobnicima poručila da ''psi laju, a karavane prolaze''. Dapače, napravila je i kolaž pomoću kojeg je pokazala da samo prati svjetske trendove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Na kolaž je stavila svoju, Beyoncinu, Rihanninu te sliku J.Lo, Kim Kardashian i Dua Lipu.  I sve su, iskreno rečeno, otprilike jednako (ne)obučene.  Lille je i sve dotične dame tagirala pa je moguće da su Kardashianke baš tu vidjele njezin kombinezon. Jer, nećeš vjerovati, Kourtney Kardashian prije nekoliko sati fotkala se u vrlo, vrlo sličnom izdanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Razlika je minimalna

Kourtney je pozirala sa sestrama Kendall i Khloe i činilo se kao da se jako dobro zabavljaju. Khloe je odjenula nešto manje proziran kombinezom ispod kojeg su se nazirale biciklističke hlače, a Kendall se, s obzirom da je dovoljno pokazala na Oscarima, odlučila za crvenu haljinu i upečatljive bijele rukavice. Nije poznato kamo su djevojke krenule, ali nas su definitivno podsjetile na Lidijin nastup. Ipak, kombinezon sestre Kardashian malo je sjajniji od Lidijinog, a nogavice su nešto šireg kroja. I, doduše, rublje je nešto minimalističkije od Lidijinog. Kourtney je pokazala zavidnu figuru, moramo priznati, ali Lidijina figura ipak je rakošnija. 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ingamasti

    Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je > > > > > www.Takeslim.Com
  • kollaa

    Molila bih novinarku ode do oftamologa, ovo na ženi je haljina, i po ničemu ne nalikuje na ono što je Lille svukla/obukla...
  • Kellyhill

    to nije kombinezon vec uska haljina, a ovdje se ocigledno radi o kopiranju rihanne (CFDA 2016) a ne lidije bacic