Stars

Kim je loše reagirala na Tristanovu nevjeru. Evo što mu je učinila kad su se sreli...

Iako je od dana kada se saznalo za Tristanovu nevjeru Khloe prošlo već više od nekoliko mjeseci, tek sada objavljen je video prvog susreta Kim Kardashian i Tristana na Khloeinu porodu

Na činjenicu da Tristan Thompson vara Khloe Kardashian u devetom mjesecu trudnoće nisu pozitivno reagirali ni najveći ''hejteri'' Kardashiana. Preljubnički skandal na vidjelo je izišao dok je Khloe rađala njihovu kćerku True. Prošlo je nekoliko mjeseci od skandala i stvari su se primirile, ali upravo ovih dana na red su došle nove epizode realitya Keeping Up With The Kardashians koji obrađuju tu nesretnu epizodu.   | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Cijela situacija koja se vidi u showu izgleda prilično mučno. Prikazuje se Kendall Jener koja se u autu vozi sa Scottom Disickom te odjednom vijest čita na mobitelu. Naravno, ona je vijest podijelila s cijelom obitelji te definitivno nisu previše dvojili u istinitost slika i objavljenog videa, a Kylie je poslala članak i samoj Khloe. Nekoliko sati nakon gledanja videa, Khloe se našla u rađaonici. 

Posebno je bizarna epizoda u kojoj Kim ulazi u rađaonicu i prvi put, nakon skandala, vidi lice Tristana Thompsona te radi mira svoje sestre pokušava zadržati kontrolu.  | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot Nemoćna da iskali bijes, iza leđa mu je napravila cijeli niz grimasa koji su izgledali kao da mu želi odsjeći glavu. ''Nećete se pozdraviti?'' - upitao je netko od ostatka obitelji, dok je Thompson pokušao zagrliti Kim koja je brzo namjestila prilično neuspješan lažni osmijeh. Thompson se potom maknuo i pokušao skrenuti s teme, a Kim mu je nastavila raditi grimase gađenja iza leđa.

Možda vas zanima Baš bizarno: Khloe Kardashian želi pojesti posteljicu nakon poroda! Rubrika Stars Stars

''Kad sam ušla u sobu, sve je bilo prilično mirno. Mislila sam da će biti puno više tenzije. Koliko god da sam ga htjela napasti, znala sam da nije pravo vrijeme pa sam odlučila da neću izgubiti kontrolu. Nisam htjela imati velike interakcije s njim, samo sam htjela biti tu za nju'' - objasnila je Kim koja je kasnije izjavila da joj je žao što će rođenje Khloeine prve bebe ostati u sjeni užasnog događaja. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0